Εμενα προσωπικα με καλυψαν τα δυο προηγουμενα post και μου κανει εντυπωση γιατι ολοι οι υπολοιποι καταλαβαν τι ειπα και εσεις δεν καταλαβατε...και αν δεν καταλαβατε γιατι δεν με ρωτησατε να διευκρινησω την απαντηση μου παρα προσπαθησατε να κανετε ειρωνικα σχολια χωρις λογο εκτος κι αν εχετε καποιον εσεις γιατι εγω δεν μπορω να φανταστω καποιον...
Παράθεση:
Δηλαδη φιλε kroud μας λες οτι τα σοβαρα γερμανικα site τα οποια πουλανε heckel δισκους μας κοροιδευουν
|
Δεν θυμαμαι να ανεφερα κατι τετοιο...
Παράθεση:
Δεν μπορώ να καταλάβω τι θα πει τύπου Heckel με Γερμανική σφραγίδα.
|
Γιατι δεν με ρωτησες τοτε...
Παράθεση:
Οι Γερμανοί μας κοροϊδεύουν ?? Ο κύριος Oliver Lucanus που φέρνει άγρια είδη από Αμαζόνιο σε Γερμανία και Ισπανία και αυτός είναι απάτη???.....και τα βιβλία όλων αυτών που έχουν κάνει μελέτες για τον Αμαζόνιο και αυτά απάτη είναι??...και σε 2 ξένα forum αποκλειστικά με Δίσκους γιατί τον κύριο Oliver τον θεωρούν το νούμερο ένα στα είδη του Αμαζονίου και όλοι ψάχνουν να αγοράσουν Δίσκους από αυτόν??
Μάλλον μας κοροϊδεύουν τελικά αυτοί οι Γερμανό - μαγαζάτορες
|
Ουτε αυτο το ειπα και εδω φαινεται η ειρωνια του θεματος.Αμα θες ομως το συζηταμε κι αυτο γιατι εχω μιλησει αρκετες φορες μαζι του οταν ειχα μπει στη διαδικασια να φερω δισκους απο αυτον.
Φιλε magic και φιλε dantouan μαλλον βιαστηκατε να απαντησετε.Θελω να πιστευω οτι κατι τετοιο ισχυει και οχι κατι ειρωνικο.