Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 08-10-04, 01:41
MaGiC Ο χρήστης MaGiC δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 13-06-2004
Μηνύματα: 38
Προεπιλογή

Φίλε johnny98130 οι Heckel προέρχονται από την περιοχή του Rio Negro και Rio Branco τα νερά στις περιοχές αυτές έχουν ph από 3.2–5 και σπάνια ξεπερνάνε το 5. Θεωρώ ότι το 6.6 πρέπει να κατέβει.

Έχοντας διαβάσει αρκετά βιβλία για Δίσκους αυτό που λένε όλα είναι ποτέ Heckel με άλλα είδη Δίσκων είναι αρκετά δύσκολο .Οι Ηeckel είναι οι πιο ντροπαλοί από όλους τους άλλους Δίσκους .Λίγοι το έχουν καταφέρει και πάντα με μεγάλο κόστος και απώλειες .Το πρόβλημα μπορεί να είναι το ph η σκληρότητα η ιεραρχία μέσα στο ενυδρείο ή ακόμα και η τροφή που τους δίνεις. Εγώ δεν σου λέω να τον δώσεις πίσω απλά δοκίμασε να δεις τι φταίει και εάν έχεις άλλο ενυδρείο απομόνωσε τον με άλλες συνθήκες νερού(χαμηλό ph 100%).

Tο μαύρο χρώμα στους Δίσκους είναι από στρες , παράσιτα ,κακή διατροφή ή κακό νερό. Δοκίμασε να τον βάλεις μόνο του και εάν δεν πάει καλά δοκίμασε αυτό.
Σε ένα μικρό ενυδρείο 80 λίτρα ξεκίνα με θερμοκρασία 28 βαθμούς σιγά σιγά σε ένα διάστημα 3-4 ημερών να την ανεβάσεις στους 33 βαθμούς και κράτα την εκεί για 7 ήμερες.Το ενυδρείο χωρίς φωτισμό. Δοκίμασε να τον ταΐζεις διαλύοντας στην τροφή του σε ένα μικρό κουταλάκι 100mg μετρονιδαζολη (Flagyl) κάθε δεύτερη μέρα και ανάμεσα αλλαγή νερου,3 θεραπείες κάνε. Εάν δεν δεις πρόοδο μπορείς να κάνεις το ίδιο με 250 mg. Προτείνω η τροφή να είναι κόκκινο σκουλήκι αλλά μετά την θεραπεία σιγά σιγά να το σταματήσεις και να μην του το ξανά δώσεις .

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και περιμένουμε pics από τον Ηeckel.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01390 seconds with 10 queries