Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #112  
Παλιά 28-08-11, 01:17
Το avatar του χρήστη apostolis veroia
apostolis veroia Ο χρήστης apostolis veroia δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 25-10-2009
Περιοχή: veroia
Μηνύματα: 404
Προεπιλογή

στα νουφαρα βεζιρακο καθε φυλλο και ανθος εχει την ημερομηνια ληξης του! οπως και σε πολλα αλλα φυτα του νερου!
τα φυλλα καθυστερουν να κιτρινισουν ενω τα λουλουδια κρατουν απο 1 μερα ως και μια βδομαδα αναλογα το νουφαρο που εχεις στη λιμνη σου.
τα φυλα οπως εχεις δει πρωτα εχουν ενα βαθυ κοκκινο χρωμα μετα ενα πρασινο και στο τελος κιτρινο μεχρι που σαπιζουν! γιαυτο ειναι καλα οταν βλεπεις κιτρινα φυλα κατευθειαν κλαδεμα απο το πατο!!
οσο για τα φαγομενα φυλλα αυτο το προβλημα θα το χεις καθε χρονο ακομα ποιο εντονο! και αυτο γιατι τα κοι ειναι η αγαπημενη τους σαλατα και οχι μονο!
εχω δει κοι να πηδαει και να πιανει του λουλουδακι της πελτατας και να το τραβα με μανιααααααα!!!!! οπως και να πυδαει πανω σε φυλλο νουφαρου για να πιασει ενα κοματακι τροφης! οπως και να ροκανιζει τους κορμους της ποτεδεριας! οπως και να κουνα ολοκληρη γλαστρα για να ροκανισει ενα φρεσκο φυλλαρακι! ασε που 2 γλαστρες με νουφαρα φετος ολο και ολο 3 με 4 φυλλα να μου εβγαλαν και ενα λουλουδι η μια γλαστρα!!!
που με τοσες γλαστρες επρεπε να ηταν ζουγκλααααα!!!!
γιαυτο σκευτομαι πολυ σοβαρα να τα δοσω! τα καιμενα τα χρυσοψαρα δε μου πειραζουν τιποτα ασε που δε προλαβενουν να φαν απο τα κοι!!!!
συγνωμη που εβγαλα το αχτι μου στο θεμα σου αλλααααααααααααα............ με σπασαν τα νευρα
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01591 seconds with 10 queries