Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 25-07-11, 16:17
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 29-03-2011
Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Μηνύματα: 2.278
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχω ενα φιλο που εχει 2 Παγκασιους σε 95 ποντους μηκος 5 χρονια.Το μκος των ψαριων του ειναι τωρα 18 ποντους ενω θα επρεπε να ηταν πανω απο ενα μετρο.Αν το λες ζωη εσυ αυτο τοτε δεν εχω να πω τιποτα.
Ρωτησες και σου απαντησα τι πρεπει,τωρα αν ο φιλος σου η εσυ θα κανετα κατι αλλο ειναι δικαιομα σας.Τοτε δεν χρειαζοταν να ρωτησεις για να του πουμε αν η ψαροσουπα θα φταξει ειναι πολυ η λιγο καλη.

Εγω παντος ειπα αυτα τα λιγα που ξερω.

Καλη συνεχεια σε σενα και στον φιλο σου.
Απλα το ρωτησα γιατι εχω την ενυπωση πως τα oscar ειναι απο τα ψαρια που δεν καταλαβαινουν απο χωρο κλπ. Παιρνουν γρηγορα μεγεθος. Μπορει βεβαια να σταματαει η αναπτυξη τους σε καποιο σημειο αν δεν ειναι στα καταλληλα λιτρα κλπ.

Σταματαω το θεμα εδω λοιπον ωστε να μην γινουν και αλλες ερωτησεις κλπ. Απο την αρχη ηξερα οτι δεν ειναι σωστη ιδεα αυτο που θελει να κανει, απλα ανοιξα το θεμα σε περιπτωση που υπηρχε καποια ελαστικοτητα στο να μπορεσουν να διατηρηθουν αυτα τα 2 ειδη στο ιδιο ενυδρειο. Να ειστε καλα και οι 2 σας.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01352 seconds with 10 queries