Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Αν φυσικα τα ψαρια καθονται και τα πιανεις ευκολα χωρις να κανεις ανω κατω το ενυδρειο, δεν το συζηταμε.
Με αποχη ειναι ευκολοτερο οταν εχεις δυο. Μια μεγαλη και μια μικρη. με τη μικρη που ειναι ευκολη στο χειρισμο "σπρωχνεις τα ψαρια προς τη μεγαλη.
|
Nαι ειναι ευκολα τα ψαρακια και σχετικα καθονται. Δεν τους εχω δωσει λογο ωστε να ειναι φοβισμενα. Τα παντα γινονται με αργες και ηρεμες κινησεις στο ενυδρειο και δεν διχνουν φοβο. Υπαρχει μια περιπτωση να μπορεσω και με ενα πλαστικο ποτηρακι να τα πιασω ή και κανατουλα που εχω, διοτι θυμαμαι πριν λιγες μερες, εβαλα ενα ποτηρι πλαστικο, επαιρνα λιγο νερο και το εριχνα παλι μεσα και εκεινα ερχοντουσαν και παιζανε με το νερο που επεφτε απο το ποτηρι. 1-2 μπηκαν ευκολα μεσα. Οποτε μπορει να γλιτωσω και την αποχη, αν και εχω 2 μια μικρη και μια πιο μεγαλη οπως λες και αν δω τα σκουρα τις χρησιμοποιω. Παντως δεν εχουν καμια σχεση με τους γονεις τους

. Εκεινα ενω ηταν σχετικα αφοβα με εμενα, βαζαμε δαχτυλο και ερχοντουσαν το τσιμπαγανε κλπ, οταν ηταν να τα δωσω, πιανω τα πρωτα 2 με αποχη σχετικα ευκολα, για τα υπολοιπα ομως, εκανα αμαν. Τρεχανε σαν τρελα, κρυβοντουσαν στα φυτα αλλα μετα απο υπομονη τα καταφερα.