Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από halvas69
Βασιλάκη όταν έρθει το ρεύμα άναψε τα φώτα στο άβαταρ σου 
|
Πενθούμε Γιώργο... Οι περισσότεροι κύπριοι στα φόρα έχουν μαυρίσει. Γι' αυτό άλλωστε δεν βάζω φατσούλες αυτές τις μέρες, μην με παρεξηγείτε.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Aquablue
Παιδιά γνωρίζει κάποιος να μου πει τι γίνεται με το φίλτρο νερού όταν υπάρχει διακοπεί ρεύματος; Πόσες ώρες αντέχει το ενυδρείο χωρίς να δουλεύει το φίλτρο για να μην επηρεαστεί η ποιότητα του νερού;
|
Εξαρτάται από πολλά πράγματα αγαπητέ φίλε, όπως στη ιχθυοφόρτωση, τις ώρες της διακοπής, καθώς τώρα το καλοκαίρι και το οξυγόνο στο νερό μιας και οι ζέστες μας έχουν τσακίσει αυτές τις μέρες. Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας (3 δίωρες διακοπές ηλεκτρισμού) μέτρησα 2 φορές αμμωνία με μηδενική μέτρηση...μάλλον τα στρωμένα φίλτρα έχουν την ικανόνητα να ανταπεξέρχονται σε τέτοιες κακές συνθήκες. Η δε λίμνη, δεν καταλαβαίνει τίποτα, ούτε σε οξυγόνο, ούτε σε αμμωνίες.