Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-07-11, 03:03
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γουστα εινα αυτα.
Εμενα δεν μου αρεσουν καθολου τα physa.
Ειναι σαν μαυρες κουτσουλιες που τρεχουν στο τζαμι και κανουν και αυτες τις σπαστικες κινησεις το ενα πανω στο αλλο (παιζουν ξυλο για το φαι?)

Tα αλλα ειναι ηρεμα, δεν κινουνται πολυ, ανοιχτοχρωμα, αλλα οταν μαζευονται κατω απο το φιλτρο μιλιουνια ειναι σαν να επεσε ακριδα.

Αμα αισθανθεις το ιδιο καμια φορα τα ξαναλεμε για το πως θα ξεμπερδεψεις.
αχ0αχ0! Για να δουμε....

Δεν ξερω, δεν εχω εμπειρια απο σαλιγκαρια (και γενικα δηλαδη δεν εχω εμπειρια) και αναμεσα σε αυτα τα 2 ειδη που υπαρχουν στο ενυδρειο μου μαρεσουν τα physa γιατι ειναι πιο μεγαλα (μεχρι στιγμης τουλαχιστον, δεν ξερω τα αλλα ποσα γινονται), μαρεσει το κελυφος τους και οτι ολη την ωρα δουλευουν-κινουνται, δεν ''τεμπελιαζουν'' και καθονται ακινητα οπως τα αλλα....

Oντως, εχω δει και εγω και σημερα κιολας το ενα πανω στο αλλο και αναρωτηθηκα, τι κανουνε...?
-------------------------
EDIT: Σε αυτο το ποστ ( http://www.aquatek.gr/vb/showpost.ph...04&postcount=1 ), βλεπω πως τα physa τρωνε αλγη οπως λεμε αλλα αν υπαρχει ελειψη αυτης τοτε μπορει να φανε και τα φυτα. Μηπως να εβγαζα και τα αλλα αυγα τους που εχω δει ωστε να ειναι λιγοτερα και να αρκουνται στην τροφη που υπαρχει για αυτα στο ενυδρειο και να μην ''επιτεθουν'' στα φυτα?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 07-07-11 στις 03:03 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01360 seconds with 10 queries