Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 05-07-11, 18:42
Manuel Ο χρήστης Manuel δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 05-07-2011
Περιοχή: Athens
Μηνύματα: 150
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από in the pond Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολύ μικρό φίλε μου! όχι μόνο για την αναπαραγωγή, αλλά και να ζήσει ένα μόνο ψάρι εκεί. Για αρχή πρέπει να έχεις υπόψην σου τα 20-25 λίτρα και βάλε.

Όμως, φίλτρο με συνεχόμενη κυκλοφορία και για τους χειμερινούς μήνες σταθερή τροπική θερμοκρασία με ενυδρειακό θερμαντικό σώμα. Έχεις μετρήσεις της χημείας του νερού? Αντιχλώριο βάζεις στις αλλαγές του νερού?
Αλλάζω τη μισή ποσότητα νερού, μιά φορά τη μέρα με φιλτραρισμένο νερό του 80λιτρου ενυδρείου ενυδρείου. Αυτό είναι το ενυδρείο. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54382.
Δηλαδή βγάζω το μισό, το ρίχνω μέσα στο 80λιτρο και εν συνεχεία παίρνω νερό από την έξοδο του φίλτρου και το ρίχνω πίσω στο μικρό ενυδρείο. Και το κάνω επειδή ο μονομάχος δεν έχει φτιάξει φωλιά ακόμα. Αν φτιάξει φωλιά και του αλλάξω νερό, θα πέσει η στάθμη και θα του χαλάσει η φωλιά.

Το ενυδρειάκι αυτό το έστησα μόνο για την αναπαραγωγή τους. Τους μονομάχους τους έχω κανονικά στο 80λιτρο ενυδρείο. Μάλιστα το εγχείρημα δεν θα αποδόσει καρπούς. Έιναι να σκεύτομαι να αγοράζω νέο ενυδρείο. Δεν ξέρω πόσα χρήματα θα μου κοστίσει βέβαια ένα 20-30 λίτρα μαζί με το φίλτρο του. Ευχαριστώ πάντως!
-------------------------
Μπορώ να κάνω τρύπες στο 6,5άρι ενυδρειάκι να το στηρίξω εντός του 80λιτρου και να βάλω τον μονομάχο μέσα να κάνει φωλιά και αναπαραγωγή;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Manuel : 05-07-11 στις 18:42 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01469 seconds with 10 queries