Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsoum
Δεν το είχα δει αυτό στην αρχή! Πολύ όμορφο! Συγχαρητίρια!
Το δεντρακι εχει πολύ πλακα! Δεν θα έχει πρόβλημα με το πολύ νερό όμως; Παρε μινι ιτια  !! Εγω θα μικραινα λίγο το ενα απο τα δυο νησακια, ωστε να είναι λιιιγο μεγαλύτερο το πέρασμα. Επίσης, το δεντρακι θα το εβαζα σε ποιο ψηλό σημείο, γυμνο απο "χορτάρι" γύρω γύρω! Οπως είναι δηλαδή, απλα το σηκωνεις και προσθετεις αυτο το ομορφο χαλικάκι!
Με το μαυρο φόντο μου φαίνονταν καλύτερο. Πιο εντονες αντιθέσεις στα χρώματα και πιο φυσικο! Καποιο ζωντανο δεν έβαλες τελικά; Με την κορυφη της ρίζας, εχεις σκεφτεί να κανεις κάτι;
|
Σ'ευχαριστώ φίλε μου, να 'σαι καλά!
Το δεντράκι είναι ήδη σχεδόν 2 μήνες μέσα και αναπτύσσεται κανονικά, δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα. Είναι μέσα με το γλαστράκι του και φροντίζω να αερίζεται αρκετά με το ανεμιστηράκι που έχω βάλει στο καπάκι. Οπότε καταλαβαίνεις οτι αν το σηκώσω λίγο θα φαίνεται το γλαστράκι και δεν λέει..
Ζωντανά δεν σκοπεύω να βάλω γιατί θέλω ελευθερία κινήσεων.. Μπορεί να μου'ρθει ανα πάσα στιγμή να το ξηλώσω και να το στήσω εντελώς διαφορετικά.

Ούτως ή άλλως είναι υπόθεση μισής ώρας το πολύ..
Για την κορυφή της ρίζας θα μπορούσα με ένα dremel να κάνω κάτι αλλά δεν θα έλεγα οτι με ενοχλεί ιδιαίτερα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος Κ
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dimis1978
Υπεροχο!!!
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ntak
|
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, να 'στε καλά!

-------------------------