Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-09-04, 09:56
Discos Ο χρήστης Discos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Αθηνα - Ηλιουπολη
Αποστολή μηνύματος AIM στον/στην Discos
Προεπιλογή

Στο θαλλασινο υπαρχει τοση παραπληροφορηση πολλες φορες , οση υπηρχε και για το Ιρακ οτι ειχε οπλα μαζικης καταστροφης και ετσι ξεκινησε ο πολεμος...

Παιδια μην κολαμε στις εξαιρεσεις, δεν κανουν τον κανονα. Το Chelmon ειναι ενα παρα πολυ ομορφο αλλα και ηρεμο ψαρι. Δεν εχω διαβασει (σε εγκυρα βιβλια ετσι) τιποτα για τα clams, εχω διαβασει ομως για τα tube worms που οντως μου τα χτυπησε...Ετσι παει.

Ακομα δεν εχει φαει, αλλα περιμενω. Δεν εχω και πολλες επιλογες, εαν δεν φαει δεν θα αντεξει πανω απο 3 μηνες. Αυτο ειναι το ασχημο. Πανω απο ολα για το ψαρι και μετα για εμας.

Δεν εχω δει chelmon να μην τρωη aiptasia, σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα δεν παμε με τις εξαιρεσεις, παμε με τον κανονα.

Πααδειγματα:
-Η ανεμωνη αυτη κανει για clown occelaris, μπορει και να μην κανει...Εμενα ανεμωνη μου εφαγε τον clown. Επαθα πλακα, αλλα εγινε. Ετυχε δεν ειναι ο κανονας.
-Ο κανονας(?) και οι φημες ελεγαν οτι μονο με metal halide μπορεις να συντηρησεις clams και ανεμωνες...ΜΥΘΟΣ-Οχι η μπυρα ετσι?
Τ5 και Power compact κανουν με σωστο set-up και γαμω τις δουλειες.
-Η κοραλλινη βγαινει μονο οταν εχεις πολυ φωτισμο και ασβεστιο.Μυθος-δεν θελει τον απιστευτο φωτισμο, θελει τον σωστο και οι metal halide δυσκολα το πετυχαινουν. Και το σωστο ασβεστιο+PH+Alkalinity στο ενυδρειο μας.

"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο"
Albert Einstein

"Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες"
Μαρκ Τουαιην

Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01385 seconds with 10 queries