Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-06-11, 18:46
Λάζαρος
Guest

Προεπιλογή

εχω και τα δυο...το εικοσαλιτρο της dennerle το οποιο και πηρα απο water inn (δινει και δωροεπιταγη αν δεν κανω λαθος) και το 30λιτρο aquael που πηρα απο ενα καλο μαγαζι εδω σερρες...
και τα δυο ειναι καλα ενυδρεια...
της dennerle εχει(πολυ) καλυτερο φιλτρο παντως...
το aquael εχει επιπλεον και θερμοστατη,αλλα ειναι κατι που δεν θα σου στοιχισει πιστευω ως επιπλεον εξοδο πολυ αν επιλεξεις dennerle(το παιρνεις και με την δωροεπιταγη ,αν δινει ακομα το water inn)...

παντως της aquael το φωτιστικο μου αρεσε περισσοτερο το καπακι του...

επισης η dennerle εχει πιο εξυπνο καπακι (αυτη η τρυπα που εχει πανω βοηθαει ),οχι οτι δεν μπορεις να κανει και στην aquael σε καποιον τζαμα..αλλα τρεξιματα ανευ λογου...
τελος το ιδιο το ενυδρειο οπως ξερεις ειναι καμπυλωτο...θεμα γουστου και αυτο...τα κομπλε πακετο δινουν και ωραιο υποστρωματακι ,χαλικι κτλ(διαλεξε την μαυρη κατ εμε)...βεβαια στα κομπλε πακετα ανεβαινει η τιμη

εκτος water inn μπορεις να το βρεις και ελαφρα φτηνοτερο το dennerle ,αλλα με την δωροεπιταγη που δινει9αν δινει ακομα) η water inn αντισταθμιζεται το ποσο βγαινεις και ελαφρως κερδισμενος..ζητα να σου στειλουν πακετο το ενυδρειο και τα προιοντα της δωροεπιταγης για να μην εχεις διπλα μεταφορικα εξοδα(αν και εμενα νομιζω μου τα στειλαν σε δυο δρομολογια και πληρωσα διπλα)..

αν θες την γνωμη μου και το aquael αξιζει(σε αυτην την περιπτωση θα προτεινα το φιλτρο της dennerle ως πολυτιμο προσθετο,αξιζει πραγματικα αυτο το φιλτρο)....της aquael το φιλτρο δεν λεει πολλα..
και φυσικα και της dennerle το πακετο αξιζει...
και με τις δυο αγορες ημουν πολυ ευχαριστημενος...και απο την εξυπηρετηση και απο το προιον και απ ολα..
καταθετω φυσικα προσωπικη αποψη...
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01386 seconds with 10 queries