Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-06-11, 17:27
Το avatar του χρήστη jimmis1974
jimmis1974 Ο χρήστης jimmis1974 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΠΑΤΡΑ
Send a message via Skype™ to jimmis1974
Προεπιλογή

καλητερα ετσι , θα ταλαιπωρηθεις για να χαρεις ενα 30 λιτρα
240 ειναι καλα , εμενα μεχρι να το στοισω ολο οπως ειναι σημερα με τα ψαρια που εχω (2 κλοουν - 1 foxface - 1 blue tang - 1 doctor - 5 chromis - 3 cleaner shrimp - 2 pepermint shrimp - 1 coral shrimp - 10 σαλιγγαρια - 1 αστεριας)
επεισης 30 κιλα Ζ βραχος + 25 κιλα Ζ αραγωνιτης + ρεφρακτρομετρο + σκιμερ + 2 κυκλοφοριτες + αλατι + Α/Ο )
ΟΛΑ αυτα μου εχουν φτασει καπου στα 500 με 550 ευρω (με τα ψαρια)
Ολα τα πηρα απο συνχομπιστες σε αγγελιες σε πολυ χαμηλες τιμες καθος δεν συμφερει να ψωνησεις σχεδον τιποτα απο pet για θαλασσινο.
Μονο ο βραχος ας πουμε εχει 12 με 15 ευρω το κιλο και για τα 30 κιλα που πηρα θα ηθελα καπου στα 350 ευρω και βρηκα απο αγγελια δυαλιση θαλασσινου 35 κιλα βραχο super στρωμενο + 30 κιλα Ζ αραγωνιτη με 160 ευρω ολα.
Γιαυτο οτι περνεις κοιτα να το βρης σε αγγελιες με χαμηλη τιμη , ακομη και εξοπλισμο , πχ σκιμερ...... τι καινουργιο να το παρεις με 300 ας πουμε τι μεταχηρισμενο με 100 μια χαρα θα ειναι ..... η βραχο γιατι να δηνεις 15 ευρω το κιλο σε Pet ενω ιδιωτες βαζουν με 6 και 7 ευρω και πιο στρωμενο και ζωντανο απο των pet που ναι ταλαιπωρημενος απο τα ταξιδια που τον φερνουν .
Αντε με το καλο να δουμε το 240 αρι γεματο καπια στιγμη.
------------
ευχαριστω, ναι τα θαλσσινα δεν εχουν καμια σχεση με του γλυκου και υπαρχουν ψαρια πολυ πιο ομορφα απο αυτα που εχω http://www.liveaquaria.com/product/a...plies.cfm?c=15

Το blue tang ναι μεγαλωνει αλλα στα λιτρα μου δεν γηνεται και τερας ... τωρα αν μεγαλωσει πολυ ισως το δωσω

Page generated in 0,06942 seconds with 10 queries