Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-06-11, 09:48
Το avatar του χρήστη faceck
faceck Ο χρήστης faceck δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αμπελόκηπους
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas_pana Εμφάνιση μηνυμάτων
lans στην ουσία έχεις δίκιο και για τον λόγο αυτό τα τύπου "κοινωνικά" ενυδρεία είναι τα πιο διαδεδομένα στο κόσμο του χόμπι μας... απλά αν ήταν έτσι θα βλέπαμε και δίσκους (που ναι μπορούν να ζουν και σε πεχα 7,5) μαζί με γκαπι (που και αυτά ζουν σε πεχα 7,5) και δεν θα έτρεχε και τίποτα... απλά για μένα το "κοινωνικό" ενυδρείο πρέπει να στέκεται σαν ξεκίνημα (και εγώ είχα νεον με γκαπι μαζί κάποτε, σε ενυδρείο με πλαστικά φυτά και καραβάκια, αλλά όταν έμαθα το σωστό τα άλλαξα και κράτησα τα γκάπι... ΑΛΛΑ τα έβαλα με εντλερακια μαζί... ΠΟΥ ΠΑΛΙ όταν έμαθα τα χώρισα...ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ) αυτό προσπαθώ να εξηγήσω στο φίλο, οσο πιο γρήγορα ξεκολλήσει απο τα αρχικά λάθη (που όλοι κάνουμε) τόσο πιο γρήγορα θα ανακαλύψει την μαγεία του χόμπι... και προς θέου δεν εννοώ πως όλοι μας θα πρέπει να έχουμε βοιοτοπικά ενυδρεία καθώς «παλιώνουμε» στο χόμπι, αλλα μπορούμε να έχουμε ΑΝΕΤΑ κοινωνικά με ψάρια που ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ τόσο σαν συμπεριφορές οσο και ως προς τις συνθήκες του νερού…
και σημαντικό ρόλο παίζει για μένα όταν εξαρτούνται ζωές απο τα χέρια σου να κανείς ότι είναι δυνατόν να τις κανείς, αν οχι ευτυχισμένες, τουλάχιστον να ζουν αξιοπρεπώς και να τους παρέχεις τα στοιχειώδη... (συχωρέστε μου το παραλήρημα είμαι νέος μπαμπάς και έπεσα απότομα στην υπευθυνότητα... )

αυτά απο μένα (εναν ΑΡΧΑΡΙΟ που ακόμα μαθαίνει).
Ελπίζω να μην σας κούρασα, την γνώμη μου λέω και δεν προσπαθώ να την επιβάλω σε κανέναν...

κοστα ετσι μπορω να σε καταλαβω..αλλα οχι ετσι οπως το λεγες χθες..και όσον αφορα αυτο που λες με τους δισκους που ζει σε πολυ όξινο ph ειναι υπερβολη και εγω αυτο θελω να καταλαβετε ότι με υπερβολες που λετε δεν μπορω να καταλαβω σαν αρχαριος που ειμαι..αφου εκανες και εσυ τα ιδια λαθη μην μου λες υπερβολες πανω στο θεμα..τελος παντων εγω εννοειτε ότι θελω να κανω πραγματα καλα για τα ψάρια και γι αυτο ειπα ότι δεν τα έχω ούτε σε 8 ph αλλα ουτε και σε 5..δεν πιστευω κανείς απο εδω μέσα ότι έχει τις καταλληλες συνθηκες για τα ψάρια του με ιδανικα ph ιδανικές σκληροτητες ιδανικο περιβάλλον ιδανικη αμμο ιδανικο πλατος και ύψος όλοι καπου έχετε κάτι που δεν είναι ακριβώς στις συνθήκες για τα ψάρια αλλα πλησιάζει σε αυτο..ετσι και εγω αυτο κανω.οποτε δεν μπορω να ακουω δεν γινετε αυτο δεν γινετε εκεινο ενω και εσεις πρωτα απο ολα δεν είστε σωστοι..ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ! οι ιδανικές συνθήκες ειναι στην φύση..
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01610 seconds with 10 queries