Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #12  
Παλιά 16-06-11, 00:45
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 29-03-2011
Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Μηνύματα: 2.278
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Raven Εμφάνιση μηνυμάτων
Α ρε στρατηγε.. και το ειχαμε συζητησει και σε πμ οτι ο κινδυνος ειναι να πηδηξουν εξω οταν δεν θα εισαι εκει. κριμα το ζεβρακι..

Αν θες εχω πολλα φυτα επιφανειας να σου δωσω. Βοηθανε στο να νοιωθουν ασφαλεια τα ψαρακια σου και να μην επιχειρουν πολλα αλματα. Αν και πιστευω οτι οταν συνηθισουν το ενυδρειο τους και προσαρμοστουν για τα καλα, θα μειωθει το φαινομενο των αλματων.
Εχεις δικιο, μου τα ειχες πει και στα πμ και εκεινη κιολας τη μερα ειχα κλεισει τα κενα με ζελοφαν για να μην εχω κανενα απροοπτο. Ταισα εχθες και οπως σηκωσα το ζελοφαν της μιας πλευρας για να ριξω την τροφη, σκιστηκε και δεν μπορουσε να ξαναμπει και το εβγαλα τελειως ωστε να βαλω αλλο. Για καποιο λογο ομως ξεχαστηκα και να τα αποτελεσματα...κριμα οντως το ζεβρακι...

Τα φυτα επιφανειας δεν θα κοβουν το φως ομως προς τα φυτα?
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από douran_p Εμφάνιση μηνυμάτων

ασχετο αλλα με το καπακι τι θερμοκρασια εχεις???? οταν ανεβει η θερμοκρασια τι θα κανεις????
Ξεχασα να πω για τη θερμοκρασια. Το σπιτι ειναι πολυ δροσερο και το καλοκαιρι και ετσι τωρα με τις ζεστες δεν εχει ξεπερασει τους 25,2 βαθμους, ακομα και πριν μερες που εκανε τους πρωτους καφσωνες με 35 βαθμους εξω. Σημερα ειναι στους 24,8. Τον θερμοστατη τον εχω βγαλει απο την μπριζα μιας και τον εχω ρυθμισει στους 24 και δεν αναβε ποτε εδω και 2 βδομαδες, κακος? Εχω κανει και τρυπες στο καπακι οπως φαινεται και στη φωτογραφια και οταν βαλω τζαμι απο πανω και βγαλω το πλεξιγκλας, παλι θα πω στον τζαμα να κανει πολλες μικρες τρυπες ωστε να αεριζεται.

Aν δω καποια στιγμη οτι εχω θεμα με τη θερμοκρασια σκεφτομαι να βαλω ανεμιστηρακια υπολογιστη 2-3 απο πανω, το ενα να βγαζει προς τα εξω και τα αλλα 2 να φυσανε προς τα κατω.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 16-06-11 στις 00:45 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01562 seconds with 10 queries