Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 06-09-04, 02:34
MaGiC Ο χρήστης MaGiC δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 13-06-2004
Μηνύματα: 38
Προεπιλογή

Συμφωνώ και εγώ 100% και με τον πρόεδρο και τον Δημήτρη. Με τους Δίσκους που ασχολούμαι το κακό έχει παραγίνει. Εντάξει δεν λέω πανέμορφος είναι ένας Snakeskin ένας Cobalt αλλά τι πιο όμορφο από τον Heckel του Rio Negro η ακόμα από τον Green του Rio Tefe.

Πολλοί θα φέρουν αντίρρηση λέγοντας ότι η μαζική εισαγωγή άγριων ειδών στο χόμπι μας ίσως οδηγήσει στην εξαφάνιση τους. Πιστεύω όσο αφορά τον Αμαζόνιο περισσότερη καταστροφή έχει κάνει ο άνθρωπος και οι διάφορες εταιρίες ξύλου. Στην Ινδονησία οι ντόπιοι ξεριζώνουν ότι κοράλλι υπάρχει ξεπουλώντας τον όμορφο αυτό φυσικό πλούτο που έχουν.

Όσο αφορά τους Δίσκους οι Ασιατες έχουν κάνει την επέμβαση τους και στο DNA και βλέπεις Δίσκους με τρομερά χρώματα βλέπεις Δίσκους με το πάνω πτερύγιο να έχει γίνει λοφίο .Οι συνθήκες που παρέχουν στα ψάρια καθώς και οι τρόποι αναπαραγωγής που ακολουθούν είναι θλιβεροί αρκεί κάποιος να διαβάσει και να δει μερικές φωτογραφίες.

Νομίζω ότι η λύση είναι κάπου στην μέση και με τους κατάλληλους νόμους και τα άγρια είδη μπορούν να μην απειληθούν με εξαφάνιση αλλά και εμείς να τα χαιρόμαστε .

Συμφωνώ λοιπόν και εγώ ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο στο χόμπι μας από τα άγρια είδη
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01355 seconds with 10 queries