Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mikrosaquaristas
τι κάνει το κάθε πέτσοπ δεν γνωρίζω
το γεγονός είναι ότι στο πέτσοπ μένουν ,συνήθως,λίγο
στο ενυδρείο θα μείνουν πολύ καιρό
άλλα ψάρια την παλευουν εύκολα σε άλλο Ph
άλλα όμως καθόλου εύκολα
γενικά
το σωστό να λέγεται
όταν πήγα σε σωστό κατάστημα μου είπε ο άνθρωπος ότι τα έχει σε τάδε Ph και μήπως το δικό μου είναι πολύ διαφορετικό γιατί τότε θέλουν μεγαλύτερη περίοδο προσαρμογής
το θέμα είναι πάντως πως Ph πολύ πιο όξινο ή πολύ πιο αλκαλικό απο ότι το φυσικό του ψαριού είναι αρκετά δυσάρεστο
σκέψου ότι το 7 απο το 8 στην κλίμακα του Ph δεν είναι απλά μία μονάδα διάφορα ,αλλά 10πλάσια οξύτητα (αν δεν κάνω λάθος και δεν είναι 100πλάσια)
|
Καλα λες, απλα μιας και πολλα αν οχι τα περισσοτερα που βαζουμε στα ενυδρεια μας δεν ειναι ψαρια κατευθειαν απο τη φυση αλλα ειναι αναπαραγμενα σε ενυδρεια (χομπιστων ή παραγωγων αν το λεω σωστα), εκει ειχαν σωστο ph? Δηλαδη αν ενα ψαρι ειναι γεννημενο σε ph 7,5 και οι γονεις του το ιδιο κλπ κλπ ενω απο τη φυση του ηθελε 6,5 ας πουμε, εχει προβλημα?