παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια!!!!
τα ψαρια ειναι καλα και υγειες. και ολα πανε μια χαρα.
οντως τα detniodes microlepis ειναι πολυ ομορφα ψαρια.
οπως επισης και τα vieja argentea αλλα και το cichla που ακομη δεν εχει δειξει τα χρωματα του.
απο τα cichla που στην αρχη ειχα παρει 4 ναι, εμεινε το 1. προσπαθησα μετα απο 2 μηνες και εβαλα αλλα 2 οταν εφερα και τα microlepis τα οποια δυστυχος επιδη το πρωτο cichla ειχε μεγαλωσει, εγιναν γευμα του

( εχω και φωτο να σας δειξω δυστυχος )
οποτε και μιας και σαν στοχο μου ειχα να εχω ενα cichla, δεν ξαναπροσπαθησα να βαλω αλλα μιας και αυτο μεγαλωνει μια χαρα...

τα microlepis που ακουω οτι αρεσουν σε πολους πρεπει να πω οτι τωρα ειμαι ηρεμος. και θελω να πω σε σχεση με την επιθετικοτητα μεταξυ τους, αλλα και σε σχεση με το φαγητο τους.
στην αρχη δεν ετρωγαν, και απο οτι μου ειχαν πει και απο το μαγαζι ηθελαν μονο ζωντανο ψαρακι...
τωρα εχω φτασει στην φαση που τρωνε καλαμαρι, γαριδα, γαλεο.
απο ξηρα τροφη , τιποτα

. ακομη μεταξυ τους οταν ειχα τα 3 επεφτε πολυ ξυλο. ειδικα το ενα που ηταν πιο μικρο φοβηθηκα οτι θα το χασω και το εβαλα μονο του στο 360αρι. οποτε αν καππιος σκεφτεται να παρει πρεπει να σκεφτει σοβαρα αυτα τα ενδεχομενα και + οτι δεν το βρισκεις ευκολα...
τα vieja argentea ευκολα ψαρια, τα ειχα βρει εδω στο νησι και πηρα 4 ζουν ολα τους και τρωνε λιγο απο ολα. το ενα που εχει μεγαλωσει πιο πολυ αρχιζει και δειχνει χρωματα και ειναι πολυ ομορφο...
τα festivus ηρεμα ψαρια, τρωνε απο ολα και αν και μικρα δεν μασανε και πολυ, δεν τα πειραζουν τα μεγαλα ψαρια και στο φαγητο με τσαμπουκα

αυτη την στιγμη δεν μπορω να ξεχωρισω καποιο να μου αρεσει απολυτα γιατι το καθε ενα εχει την ομορφια του, αν σκεφτω οτι τα microlepis με ταλαιπωρησαν, και το cichla με στεναχωρεσε θα εγερνα στα vieja argentea...

αλλα πιστευω οτι λογο χαρακτηρα και λογο χρωματων μεγαλωνοντας θα γουσταρω πολυ mikrolepis + cichla

οτι αλλο θελετε , με ρωτατε και σας απανταω!!!