Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #52  
Παλιά 17-05-11, 07:22
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stratigos24 Εμφάνιση μηνυμάτων
Η τροφη που εχω ριξει, αυτα τα μικρα κομματακια δηλαδη, ειναι στην επιφανεια και ολο γυριζουν με την ροη του φιλτρου αλλα δεν βυθιζονται? Λογικο?

Nα κανω ακομα μια ερωτηση...βρηκαμε ενα ενυδρειο 52 λιτρων και λεω μηπως συνεχισω εκεινο. Εαν παρω το φιλτρο απο το 30λιτρο και το νερο που εχει και τα βαλω στο 52 λιτρο, συνεχιζει εκει το στρωσιμο και ειμαι ενταξει? Βυθος μαλλον δεν θα ειναι ο ιδιος αλλα 7 κιλα seachem flourite...θα ειναι ενταξει ετσι? Καπου στα 7 κιλα βυθο νομιζω θα χρειαζεται το 52 αρι, μιας και στο 30αρι εχω βαλει 4,5-5 κιλα και ενας φιλος στο 60αρι του εχει βαλει 9-10 κιλα. Κανω λαθος? Αν ειναι ομως και δεν κανει να μην εχει ιδιο βυθο μιας και μπορει να χανεται η οση βιολογια εχει υπαρξει μεχρι στιγμης, μπορω να ριξω 5 κιλα flourite και 2 κιλα απο το χαλικι που ειναι μεσα στο ενυδρειο.

Να ειστε καλα, περιμενω.
Προτεινω να μεταφερεις τα παντα απο το μικρο και το βυθο και να συμπληρωσεις οσο χρειαζεται (αν καταλαβα καλα και τα δυο υλικα βυθου παλιο και συμπληρωμα θα ειναι απο το ιδιο υλικο και διαμετρο).

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stratigos24 Εμφάνιση μηνυμάτων
Οχι δεν θα ελεγα οτι ειναι φθηνη τροφη αλλα δεν ξερω κιολας, ειναι στο σπιτι της κοπελας μου το ενυδρειο, θα γραψω αυριο ποια τροφη ηταν. Φιλος μου μου την εδωσε που δεν την χρειαζοταν. Να τη βγαλω και να ριξω αλλη?
Μαλλον ειναι πολυκαιρισμενη.
Στο ταισμα παντως να χρησιμοποιεις τροφες που δεν εχει περασει η ημερομηνια ληξης τους και δεν εχει περασει 3-4μηνο μετα το ανοιγμα της συσκευασιας. Μετα χανουν τις βιταμινες τους.
Γιαυτο αγοραζε συσκευασιες που θα σε φτανουν για τοσο χρονικο διαστημα.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345 Εμφάνιση μηνυμάτων
εχω την εντυπωση οτι εισαι λιγο αγχωμενος.μπορει να μου φαινεται εμενα. ετσι κιαλλιως με το γραπτο λογο μπορει ευκολα να παρεξηγησεις κατι αλλα αν εισαι οντως αγχωμενος,σταματα να εισαι!δεν υπαρχει λογος,απτη στιγμη που δεν εχεις ψαρια μεσα εχεις ολο το χρονο να τα στρωσεις ολα


Θα ελεγα να μουσκεψεις την τροφη πριν την βαλεις ή/και να την κανεις ψιλο τριμα και να δεις αν λιωνει.
Αν παντως μενει ολοκληρη και μουχλιαζει βγαζε τη και βαζε αλλη ή αλλαξε τροφη.
Αυτες οι ταμπλετες βυθου της sera, οι viformo λιωνουν καλα εχω παρατηρησει. Τις γουσταρουν και τρελα ολα τα ψαρια (για οταν βαλεις ψαρια)
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02192 seconds with 10 queries