Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-08-04, 04:39
Το avatar του χρήστη dim
dim Ο χρήστης dim δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: θεσσαλονίκη
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην dim
Προεπιλογή

βασικά εγώ είπα να σας δείξω τα ενυδρεία μου.έβγαλα για πλάκα κάποιες φωτογραφίες και είπα να σας τις δείξω. ασχολούμαι κάνα 3μηνο με ενυδρεία. αφιέρωσα και αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο από την ημέρα μου σε αυτό. κανείς δεν γεννήθηκε γνώστης και όλοι σας και όλοι μας με κάθε τι καινούριο που ασχολούμαστε κάνουμε λάθη. λάθη κάνετε και εσείς και όλοι μας και κάθε μέρα μαθαίνουμε. Εγώ είμαι χαρούμενος που έφτιαξα μόνος μου το ενυδρείο, το καπάκι του, τον φωτισμό του, που έμαθα πώς στρώνει το νερό που το γέμισα με φυτά και που εδώ και 2 μήνες σε αυτό το ενυδρείο έχασα μόνο 2 ψάρια και αυτά είχαν το χάλι τους από την στιγμή που τα αγόρασα από τα pet-shop και δεν έφταιγα εγώ για αυτό . Είμαι ακόμη στην αρχή και μετά από ένα χρόνο τα ίδια πιστεύω ότι θα λέω και ας ξέρω και κάτι παραπάνω απ ότι ξέρω σήμερα. Το θέμα είναι ότι μείνατε έκπληκτοι με κάτι που πιστεύω ότι το έχετε κάνει όλοι σας . ας μου πει κάποιος από εσάς ότι ξεκίνησε διαφορετικά. Ποιος ήξερε από εσάς ποια ψάρια μπορούν να συνυπάρχουν όταν ξεκινήσατε με το χόμπι. Νομίζω κανένας σας. Εφόσον λοιπόν όχι μόνο το έχετε ξαναδεί αλλά το έχετε κάνει κιόλας προς τι λοιπόν αυτή η φοβερή έκπληξη και το
“Θα κάνω πως δεν είδα …….”. ξέρουμε όλοι πως γίνεται και είναι πολύ απλό. Δεν έχω λοιπόν την διάθεση αν θες να μάθεις να δώσω τα χρυσόψαρα μου σε κάνα μαγαζί , να καταλήξουν μέσα σε καμιά γυάλα και να είναι όλη μέρα στην επιφάνεια και να ψάχνουν οξυγόνο. Άρα λοιπόν κάτι άλλο θα κάνω και όταν έλεγα ότι θέλω ακόμη 2 ενυδρεία αυτό εννοούσα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι λοιπόν να πεις σε κάποιον πιο είναι το σωστό. Έτσι ο κάθε ένας μας επειδή είμαστε σε ένα μέρος στο οποίο όλοι μας ψάχνουμε για πληροφορίες θα μπορούσε με ωραίο τρόπο να λέει αυτά που ξέρει και αν έχει και όρεξη να το εξηγεί για να καταλαβαίνουν και αυτοί που δεν ξέρουν γιατί δεν κάνει να είναι μαζί αυτά τα ψάρια. αυτά τα ψάρια λοιπόν πρώτα μου τα πουλήσανε και μετά έμαθα το τι συμβαίνει με το καθένα. Αυτά και νομίζω ότι πολύ ασχολήθηκα και έκατσα και απολογούμαι κιόλας.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01484 seconds with 10 queries