Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-05-11, 15:25
Το avatar του χρήστη cbr929
cbr929 Ο χρήστης cbr929 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή

Βασικα δεν ειμαι επαγγελματιας, ηχοληπτης ειμαι

Παράθεση:
Πρωτον ειναι για το κοστος του γυλαιου,εισαι επαγγελματιας και δεν θα τα παραγγελνες στον τζαμα της γειτονιας.Εγω που ενδιαφερθηκα για ενα δυμετρο τον χειμωνα με 12αρι γυαλι το βρηκα 500 ευρο.και δεν νομιζω εσυ με τετοια τεχνογνωσια να αφηνες αλλον να στα κολλησει.
Το 2 μετρα ενυδρειο με 12αρι σε πληροφορω οτι εχει πολυ μεγαλη διαφορα κοστους με το 2,5 μετρα με 15αρι γυαλι και 20αρι πατο συν τριπλες κοντρες κατω και διπλες επανω, και οχι η τεχνογνωσια μου δεν μου επιτρεπει να κολησω ενα γυαλινο ενυδρειο 2,50 μετρων μονος μου.

Παράθεση:
Και δευτερον ειναι,το σιδερο με οτι και να το βαψεις,ακομα και με καραβισια χρωματα ,παντα θα θελει να το συντηρεις,ασχετα αν δεν εχει επαφη αμεση.Αν θελεις ξανασκεψου αυτο που σου ειπα,γιατι σε μερικα χρονια θα με θυμηθεις
Τα μεταλλα θελλουν εντονη συντηρηση κυριως οταν βρισκονται σε εξωτερικους χωρους οπου ερχονται σε επαφη με τις καιρικες συνθηκες (βροχη) οπως τα καραβια. Στην συγκεκριμενη περιπτωση το εσωτερικο των μεταλλων ειναι σχεδον αεροστεγώς και υδατοστεγές κλεισμενο οποτε ειναι σχεδον απιθανο να διαβρωθει.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01294 seconds with 10 queries