Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #6  
Παλιά 03-05-11, 11:57
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Μοδ
 
Εγγραφή: 13-01-2006
Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Μηνύματα: 11.341
Προεπιλογή

δε θα σου πω "ριξε φαρμακο στη συγκεκριμενη περιπτωση"-προσωπικα κανενα φαρμακο δε με βοηθησε στην υδρωπυκια...αλλα θα σου πω οτι η κοσμοθεωρια σου (που μπορει να ειναι σωστοτατη-δεν την κρινω) δε σημαινει οτι ειναι συμφωνη και με αυτη των ψαριων. και για να μη θεωρικολογω..θα μιλησω με παραδειγμα.
εχω (ισως "ειχα") ενα θαλασσινο που φροντιζα πολυ. καλες συνθηκες για τα ψαρια..πανω απο 8 τροφες και εμποριου και κατεψυγμενες και ζωντανες...ολα πηγαιναν αψογα αλλα με επισκεφθηκε μια αρρωστια πολυ ασχημη. εχασα ψαρια και ειναι προσβεβλημενα οσα εμειναν. η καλη διατροφη και το σκορδο μπορει να κρατησαν τα ψαρια πιο σθεναρα και καποια να το παλευουν ακομη αλλα με μαθηματικη ακριβεια το ενυδρειο θα ξεκληριστει αν δε ριξω φαρμακο. ηδη καποια φαρμακα δεν επιασαν και θα χρησιμοποιησω την υστατη λυση που ειναι ενα φαρμακο τοξικο για τα ιδια τα ψαρια. σε χαμηλη δοση δε θα τα ενοχλησει ιδιαιτερα (ελπιζω) και θα εχει μικρο (ξαναελπιζω) αντικτυπο στην υγεια τους....αλλα αν δε το κανω θα συνεχισω να χανω ψαρια καθε μερα μεχρι να μη μεινει τιποτα.
μπορει κι εγω να μην παιρνω φαρμακα στη ζωη μου....αλλα τα ψαρια που ειναι υπο την ευθυνη μου....δεν ειναι αναγκασμενα να συμφωνουν μαζι μου.
τα παραπανω σαν μια γενικοτερη κουβεντα οτι καποιες φορες τα φαρμακα ειναι απαραιτητα (οπωςκαι στον ανθρωπο) και οχι για τη συγκεκριμενη περιπτωση.
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01448 seconds with 10 queries