Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tsagos
Πως γίνεται και αλλοι έχουν θορυβο στα φλουβαλ και αλλοι όχι ;
Ο μόνος λόγος που δεν θα έπερνα φλουβαλ είναι για την παραπάνω καταναλωση και αυτόν τον θορυβο που ακουω απο πολλους !
kesanis αποτι εχω καταλάβει για το spray bar μιλουσαν για τα eihem εαν ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στην συσκευασία. Οχι εαν γενικά υπάρχει
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kesanis
Μπορώ να το βεβαιώσω ότι κανένα ecco pro δεν έχει από την μαμά του spray bar. Πωλείτε ξεχωριστά και είναι και λίγο αλμυρούτσικη η τιμή του.
|
Το αν υπάρχει ή όχι spray bar, πήγαινε για τα fluval. Έχει υποθεί ότι δεν έχουν. Τώρα για τον θόρυβο, τι να σου πω! Απλά εγώ δεν είχα τέτοιο θέμα. Πραγματικά πρέπει να κολύσεις το αυτί σου πάνω στο φύλτρο για να καταλάβεις ότι δουλέυει κάτι ηλεκτρομηχανικό μέσα.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kgf12345
κοιταξε,ο θορυβος που λενε οι περισσοτεροι ειναι κατι εντελως υποκοιμενικο.αυτο το καταλαβα οταν εψαχνα κιεγω φιλτρο.(τελικα πηρα το 305)αλλος δεν κανει σωστη εξαγωγη του αερα και φυσικα κανει θορυβο και λεει πως κανει θορυβο.εκτος αυτου ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα το επιπεδο θορυβου.μπορει εμενα να μη μου ακουγεται καθολου κιεσυ να ερθεις να το ακουσεις και να σε ενοχλει.στο δικο μου αυτη τη στιγμη για να το ακουσεις πρεπει να βαλεις το αυτι πανω στο πλαστικο.στην αρχη και για καμια 15αρια μερες ακουγοτανε ενα μικρο γουργουρισμα,το οποιο με ψιλοενοχλησε τις 2-3 πρωτες μερες.μετα το συνηθησα και μετα σταματησε τελειως.επισης συμβαινει να υπαρχει και καποιο ελατωματικο.και για eheim εχω ακουσει ελατωματικα.μαλιστα εχω ακουσει πιο πολλα προβληματα σε eheim παρα σε fluval.βεβαια τα εχουν και πιο πολλοι.εγω παντως δεν την μετανιωσα την αγορα του.ουτε στην αρχη κιας ειχα λιγο θορυβουλη 
|
Συμφωνώ απόλυτα! Βέβαια εμένα
δεν μου έκανε θόρυβο ουτε στην αρχή.
Αντίθετα με το eheim μου, τι να πω!! Απογοητεύτηκα. Κάθε 4-5 μέρες πρέπει να του κάνω εξαέρωση. Έχω αλλάξει φλάντζα, o-rings, το έχω κάνει κυριολεκτικά φύλλο-φτερό αλλά τίποτα. Ο αέρας, αέρας. Μόνον τα βανάκια δεν έχω αλλάξει. Γι' αυτό πήρα και το 305 και το pro300 το έχω βάλει για backup.
Παρεπιπτόντως, πραγματικά το eheim μπορεί να λειτουργήσει, τελείως βυθισμενο σε νερό. Το μοτέρ της αντλίας αποσπάται πανέυκολα και είναι εντελώς στεγανό. Αφού κάποια στιγμή σκέφτηκα να το βυθήσω σε κουβά με αποχλωριομένο νερό, μπας και βγάλω κάποια άκρη με τον αέρα που ρουφάει.