Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-04-11, 10:24
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tsagos Εμφάνιση μηνυμάτων
Πως γίνεται και αλλοι έχουν θορυβο στα φλουβαλ και αλλοι όχι ;
Ο μόνος λόγος που δεν θα έπερνα φλουβαλ είναι για την παραπάνω καταναλωση και αυτόν τον θορυβο που ακουω απο πολλους !
kesanis αποτι εχω καταλάβει για το spray bar μιλουσαν για τα eihem εαν ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ στην συσκευασία. Οχι εαν γενικά υπάρχει
κοιταξε,ο θορυβος που λενε οι περισσοτεροι ειναι κατι εντελως υποκοιμενικο.αυτο το καταλαβα οταν εψαχνα κιεγω φιλτρο.(τελικα πηρα το 305)αλλος δεν κανει σωστη εξαγωγη του αερα και φυσικα κανει θορυβο και λεει πως κανει θορυβο.εκτος αυτου ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα το επιπεδο θορυβου.μπορει εμενα να μη μου ακουγεται καθολου κιεσυ να ερθεις να το ακουσεις και να σε ενοχλει.στο δικο μου αυτη τη στιγμη για να το ακουσεις πρεπει να βαλεις το αυτι πανω στο πλαστικο.στην αρχη και για καμια 15αρια μερες ακουγοτανε ενα μικρο γουργουρισμα,το οποιο με ψιλοενοχλησε τις 2-3 πρωτες μερες.μετα το συνηθησα και μετα σταματησε τελειως.επισης συμβαινει να υπαρχει και καποιο ελατωματικο.και για eheim εχω ακουσει ελατωματικα.μαλιστα εχω ακουσει πιο πολλα προβληματα σε eheim παρα σε fluval.βεβαια τα εχουν και πιο πολλοι.εγω παντως δεν την μετανιωσα την αγορα του.ουτε στην αρχη κιας ειχα λιγο θορυβουλη
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01374 seconds with 10 queries