Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vasilis
οκ νικτσο αλλα αν δεις τη φοτο εχω γεμισει μια στηλη με καρβουνο.η δευτερη που ειναι ασπρη ειναι σαν το κουβαρι που λεμε.αλλα αλλο σχημα.κανει την ιδια δουλεια δηλαδη.οποτε να βγαλω αυτο για τα αλατα κ να βαλω αυτο σαν το κουβαρι που ειπες????(δηλαδη θα εχω ετσι δυο στηλες με αυτο το τυπου σπαγκο).
κ μεμβρανη που θα την βρω θυμισε μου.κ πως την τοποθετω???
|
Ρε Βασίλη θα με τρελάνεις. Αυτό που λες άσπρο είναι το κάρβουνο σωστά; Μου είχες πε από την αρχή τι πήρες και σου είχα πει να φας το υλικό για τα άλατα και να το αντικαταστήσεις με αυτό και να βάλεις και μία τρίτη στήλη με κάρβουνο καλής ποιότητας. Γιατί μπερδεύεσαι ότι έχεις δύο άσπρα υλικά; Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Απλά είναι πολύ πιο οικονομικό από το κάρβουνο και κρατάει "βρωμιές". Είναι ένα καθαρά μηχανικό φίλτρο. Απλά με το τρόπο αυτό έχεις το κάρβουνο να κάνει κυρίως χημική δουλειά και να απελευθερώνει τις βρωμιές. Για μεμβράνη υπάρχει ένα μαγαζί με dow στη Λ. αθηνών στο ρεύμα από Ελευσίνα προς Αθήνα ακριβώς δίπλα στα σκουπιδιάρικα του δήμου Χαιδαρίου.
Πρόσεξε όμως ότι αυτοί απλά πουλάνε υλικά της dow. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΥΔΡΕΙΑ. Zητάς μία μεμβράνη καθαρισμού νερού και τους δίνεις τα λίτρα που θέλεις την ημέρα. Η dow είναι από τις κορυφαίες στο τομέα. Πρόσεξε τι θα σου δώσουν αν πουλάνε ανταλλακτικό ή ανταλλακτικό ΚΑΙ ΔΟΧΕΙΟ. Άρα πρέπει να περιέχει και σωλήνα εισόδου του νερού. Και εκεί θέλεις και ένα μετατροπέα για να ενώσεις το σωληνάκι της μεμβράνης με το στόμιο της βρύσης.