Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-07-04, 20:13
sps4ever(niktso) Ο χρήστης sps4ever(niktso) δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: ΒΥΡΩΝΑΣ
Προεπιλογή

Λοιπόν μη βαράτε όλοι μαζί. Βασίλη σου έχω πει να βγάλεις το πρώτο στάδιο και να το αντίκαταστήσεις με υλικό για καθαρισμό. Συγνώμη αλλά δεν ξέρω την ονομασία που έχει αλλά μοιάζει σαν ένα κουβάρι σπάγγο και φυσικά στο ίδιο υψος. Απλά θα συγκρατεί σκόνη και "εξωτερικά" στοιχεία του νερού με μέγεθος 5 micron. Αν τώρα αντικαταστήσεις τα υλικά αυτά με τα αντίστοιχα που πουλάνε για χρήση ενυδρείου έχεις ένα σύστημα που θα σου καθαριζει το νερό - εκτιμώ δεν έχω στοιχεία - κατά τουλάχιστο 40%.
Η προσωπική - και τονίζω το προσωπική - μου αντίληψη είναι ότι για ενυδρείο fish only με βράχο θα κάνει δουλειά. Πιστεύω ότι μπορεί να δουλέψει μόνο του. Και πλέον δεν έχεις παρά να βρεις μεμβράνη - σου έχω δώσει και ένα σημείο που μπορεί να βρεις - και θα έχεις R/O.
Αυτό που σου είχα πει είναι να βγάλεις το χημικό για καθαρισμό των αλάτων - που έχει μία θήκη που το συγκρατεί -και να το αντικαταστήσεις με ένα καλή ποιότητα κάρβουνο.
Όσο για το μέλλον μία συμβουλή. Δυστυχώς εσύ προσπάθησες να συγκεράσεις τις απόψεις του πωλητή - ο πωλητής πουλάει και φυσικά ΑΦΟΥ σου πούλησε δεν θα αναγνωρίσει σφάλμα σε αυτό - τις απόψεις τις δικές μου και να βγάλεις ένα κοινό συμπέρασμα. Κατανοητό αλλά μην παρουσιάζεις ότι συμφωνώ απόλυτα.
Τώρα για το υλικό αυτό δεν είναι δηλητηριώδες απλά συγκρατεί τα άλατα του νερού. Το χρησιμοποιούσα χρόνια πριν για δίσκους και δεν είχα πρόβλημα. Απλά πιστεύω - πάλι εκφράζω προσωπική άποψη - ότι τα άλατα δεν αποτελούν πρόβλημα στο θαλασσινό.
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01515 seconds with 10 queries