Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-07-04, 14:02
Το avatar του χρήστη ahar
ahar Ο χρήστης ahar δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Αθήνα Ν.Σμυρνη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vasilis
να και το τυπου r/o φιλτρο μου.με το niktso εχουμε κανει πολλες συζητησεις πανω σε αυτο το φιλτρο.δηλαδη της atlas filtri.το συναρμολογησα μονος μου.
για τα λεφτα του ειναι πολυ καλο...
Βασιλη Αυτο εινια απλα ένα μηχανικο - χημικο φιλτρο!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Α/Ο (αντιστρωφη Οσμωση)
Η αντιστρωφη όσμωση έχει μια μεμβρανη που μονο με την υψηλη πιεση γίνεται διαπερατη απο το νερο και παλι μονο απο τα μορια νερου κα ιτίποτα αλλο.

Αυτο μπορεί να λειτουργήσει ΜΟΝΟ σαν προφιλτρο! για την Α/Ο και ΟΧΙ ΣΑΝ Α/Ο.

Ο Νικος σου είπε να το βάλεις συμπληρωματικα και όχι αποκλειστικα!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vasilis
λοιπον γιαννακ ακου!
αυτο ειναι φιλτρο της ΑΤLAS FILTRI.το πηρα απο μαγαζι με υδραυλικα ειδη.
αυτο εχει μονο τις δυο πρωτες στηλες(απο αριστερα πρως τα δεξια).την τριτη την αγορασα μονος μου εξτρα!
η πρωτη εχει κατι σαν κομματια παγου τα οποια βγαζουν ολα τα αλατα απο το νερο.η δευτερη οπως βλεπεις εχει κατι κυλινδρικο σαν βαμβακι το οποιο καθαριζει απο σκουριες κ αλλες βρομιες του νερου που δεν ειναι ωρατες στο ματι κ μεσα σε αυτο το κυλινδρο υπαρχει ενεργος ανθρακας.
η τριτη στηλη εχει στο πατο της μια μεμβρανη σε κυλινδρικη μορφη(την αγοραζεις κ αυτη εξτρα) που φτανει στο πανω μερος της στηλης κ εννωνεται με αυτη για να περναει το νερο μεσα απο εκει.
την εχω γεμισει με ενεργο ανθρακα για ενυδρεια(γυρω γυρω απο τη στηλη κ οχι μεσα στη μεμβρανη!) κ μαλιστα αυτο της black magic που ειναι απο κοκκαλα βοδινου(καρβουνο).
με αργη ροη ολα πανε καλα.
χρηματα???γυρω στα 95 ε ολες μαζι(χωρις τον ανθρακα απο τη τριτη)!!!
Θα σε παρακαλουσα (ναι δημωσίως) να μην δίνεις συμβουλές εκτος και αν είσαι 1000% σιγουρος γιαυτο που γράφεις (καθότι "Vox audita perit . Litera Scripta Manet" - ο λογος εξαφανιζεται τα γραπτα μενουν - Ορατιος ) και επιπλεον ενεπλεκεις και ένα μελος του φορουμ που σίγουρα δεν σου είπε οτι αυτός ο συνδιασμος ειναι Α/Ο . Και το λεω με σιγουρια αυτο γιατι την ιδια πατέντα έχω εφαρμοσει και εγω στο συστημα μου μετα απο προτροπη του Νικου ΑΛΛΑ μονο σαν προφιλτρο και αυτο μονο με μεμβρανη βαμβακιου και ανθρακα! .
Και φυσικα έαν ο φιλος giannak το εφαρμοσει ακριβώς όπως το έγραψες :
  • δεν θα έχει Α/Ο
  • θα δηλητηριασθούν τα ψαρια του , βραχος του , και γενικα το ενυδρειο του με χημικές ενώσεις που δεν αφαιρούνται ευκολα μετα
  • θα πει "κοιτα τι μαλ$#% μου είπαν και έχασα τόσα λεφτα και κοπο! Αρε παπαρ#$% Βασιλή και ο αλλος ο Μαλ$%*μπιπ* Νικτσο!!!"

Βασιλη!!!
Προσεχε!!!
Διασταυρωνε τις πληροφορίες σου μια και ακομα είσαι σε σταδιο που μαθαίνεις τα βασικα!!

Και για το όνομα του Θεου , βγάλε αυτο το διαολοπραγμα (στην τριτη θήκη) απο το ενυδρειο σου πριν παθεις καμια μονιμη ζημια!!!!

Αλέξανδρος

Page generated in 0,01706 seconds with 10 queries