Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #51  
Παλιά 10-04-11, 18:50
Το avatar του χρήστη Πάνος
Πάνος Ο χρήστης Πάνος δεν είναι συνδεδεμένος
Μοδ
 
Εγγραφή: 13-01-2006
Περιοχή: Αλεξανδρούπολη
Μηνύματα: 11.341
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikman Εμφάνιση μηνυμάτων
Τι θέλω να πω με αυτό, ότι ο υποψήφιος αγοραστής είναι και πρέπει να είναι καχύποπτος όταν αγοράζει κάτι. υποτιθεται οτι εδω επειδη μας ενωνει κατι κοινο -η αγαπη μας για το χομπυ αυτο- θα πρεπει να ειμαστε καλοπροαιρετοι σε αυτο το θεμα των αγοραπωλησιων. δε θελω να δεχτω οτι ειναι κατι σαν μεσιτικο γραφειο η οτι υπαρχει υστεροβουλια μεγαλη..

Οι φίλοι χομπίστες που μπαίνουν διαβάζουν και μαθαίνουν από το GAB το εμπιστεύονται. Έχω διαπιστώσει λοιπόν (μπορεί να κάνω και λάθος) συχνά κάποιους νέους, αλλά και παλιούς συνχομπίτες, μέλη του gab να προσπαθούν μέσω των αγγελιών και εκμεταλλευόμενοι αυτό το ωραίο κλίμα που έχει δημιουργηθεί από όλους (συντονιστές, μέλη, κλπ), να ξεπουλήσουν τη σαβούρα τους, ή να πουλήσουν υπερτιμημένα ενυδρειακό εξοπλισμό.
Με λυπεί αυτό το γεγονός, γιατί συμβαίνει, αλλά και γιατί δεν «κουνιέται φύλο» από την μεριά των συντονιστών.
Πάνο είσαι ο πρώτος που εμμέσως πλην σαφώς το παραδέχεσαι ότι υπάρχει αυτό το θέμα και με την προσπάθεια όλων θα πρέπει να σταματήσει.
προσωπικα εχω αντιληφθει πολυ λιγες φορες να συμβαινει αυτο. συμβαινει ναι...αλλα μπορω να ανακαλεσω 6-7 περιπτωσεις μονο αναμεσα στις 100αδες αγγελιες που εχω διαβασει...ισως και χιλιαδες τα 5 τελευταια χρονια. και σε τετοιες περιπτωσεις και τα μελη εσπευσαν να "κραξουν" τον υστεροβουλο...και προσωπικα εχω στειλει μερικα πμ σαν συντονιστης. "φυλλα κουνιουνται"...απλα εσυ δε το μαθαινεις παντα...
. Επομένως δεν μπορεί να μην σας ενδιαφέρει πως δουλεύει αυτή η ενότητα και ότι τάχα είναι δευτερεύουσα. Προσωπική συμφωνώ (ότι είναι δευτερεύουσα) αλλά δες τι γράψανε πολλοί φίλοι μετά από σένα. Ούτε λίγο ούτε πολύ αγγελίες και ξερό ψωμί. σαφως και μας ενδιαφερει και αυτη η ενοτητα...γιαυτο εγιναν και γινονται κανονες για την ομαλη λειτουργια της.

Τέλος πάντων φίλε Πάνο ξέρεις ότι σε συμπαθώ αλλά μιάς και «μου την είπες» με την παρακάτω φράση σου: «δεν ηταν καθολου βιαστικη αποφαση. λαθος μπορει να τη βλεπεις ..βιαστικη σιγουρα όχι» Σε βάζω ένα στοιχηματάκι: ότι θα το μαζέψετε αργά ή γρήγορα και καλά θα κάνετε γιατί βρε φίλε το θέμα των αγγελιών είναι λεπτό, αυτό που προέχει είναι η διαφάνεια κάτι που δεν μπορεί να γίνει φιμωμένα και μυστικά μόνο με πμ. Τι με αυτό το μέτρο γίναν τα πμ πιο γρήγορα Ελάσσονος σημασίας imo.
μπορει το μετρο να μην αποδωσει...αλλα θα φανει σε λιγο διαστημα και συζηταμε εκ νεου. οντως εδω και καιρο συζητειται το θεμα και αυτο σου (την) ειπα.
η διαφανεια δεν εξασφαλιζεται με το να αναρτωνται 15 ασχετα μηνυματα σε μια αγγελια αλλα καλη τη πιστει.
αν δεν υπαρχει αυτο καποια προβατα παντα θα τα τρωει ο λυκος....
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,02138 seconds with 10 queries