Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #1  
Παλιά 10-04-11, 00:49
Το avatar του χρήστη kesanis
kesanis Ο χρήστης kesanis δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 20-03-2010
Περιοχή: Αιγάλεω
Μηνύματα: 456
Προεπιλογή Μειωμένη απόδωση από φίλτρα Eheim

Επειδή εχω πέσει πάνω σε αρκετά σχολεία σχετικά με μειωμένη απόδωση από τα Eheim ήθελα να ρωτήσω ή μάλλον να μου προτείνετε έναν τρόπο ώστε να φτιάξω κάτι που νομίζω ότι μπορεί και να ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό.
Πιο συγκεκριμένα χτες καθαρισα και εγώ το φίλτρο μου και φτάνοντας στο σημείο που καθαριζεις την φτερωτη, παρατήρησα ότι στην πραγματικότητα είναι δύο κομμάτια μαζί με τον φεριτη. Και μάλιστα εντελώς γελεία φτιαγμένο. Τόσο, που κρατώντας τον φεριτη με το ένα χέρι σταθερά, μπορούσα πολύ εύκολα να περιστρεψω την φτερωτη με το άλλο. Και μάλιστα τόσο γελεία εύκολα που υποπτεύομαι ότι με άλλες στροφές γύρνα το κομμάτι του φεριτη και με άλλες η φτερωτη λόγο της αντίστασης του νερού.
Όσοι την έχουν καθαρίσει θα καταλαβαίνουν τι εννοώ. Και εδώ έρχεται η ερώτησή μου για προτάσεις. Πως μπορώ να κολλησω σταθερά τα δύο κομμάτια? Το ένα θυλικωνει μέσα στο άλλο και τα δύο μαζί φοριούνται πάνω στο κεραμικο αξονακι.
Για δώστε καμία ιδέα πως μπορώ αυτα τα δύο να τα (κολλησω???) ώστε να μην είναι δυνατών να περιστραφούν ξεχωριστά? Να γίνουν δηλαδή ένα κομμάτι? Κόλλημα? Αν ναι, τι κόλα και πως? Μήπως να καψω δύο καρφίτσες και να τις περάσω σαν πιρους καθετα? Θα αντέξουν τις δυνάμεις ή θα σπάσουν?

Για δώστε καμία ιδέα γιατί είμαι αποφααισμενος να το δοκιμάσω.
__________________
Ποτέ μην λογομαχείς μ' έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδό του όπου και θα σε κερδίσει λόγω εμπειρίας!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01430 seconds with 10 queries