Βρε παλικαρια πως τα κανατε ετσι? Ο σκοπος ειναι να ξερει κανεις γιατι λεει ο αλλος κατι πριν το κανει.

Ξερετε γιατι ο Νικος ειπε να βαλετε αλατι μαζι με το νερο πριν και οχι μετα ειδικα αφου εχετε βαλει τον αραγονιτη?
Για να μην αναφερω το μεγαλο λαθος να ξεκινησης με νερο βρυσης...Θα το βρεις μπροστα σου. Αλλαξε οσο ειναι ακομα καιρος. Δικη μου γνωμη βεβαια ειναι αυτη.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kangouras
ξέρω πολύ(2-3) κόσμο που με νερό βρύσης έχει κρατήσει διάφορα ασπόωδυλα και ανεμώνες απο την άλλη θέλω να το πάω όσο πιο σωστά γίνεται
|
Οι ανεμωνες τα εχουν παει καλα? Τα διαφορα ασπονδυλα πως τα πανε επισης?Τα εχεις δει σε βαθος χρονου? Τα εχεις συγκρινει με αλλα που ειναι σε ποιο σωστο ενυδρειο? Δεν μπορεις να λες κατι απλα επειδη ειδες κατι που νομιζεις οτι ειναι σωστο. Αυτες ειναι ολες και ολες οι φιλοδοξιες σου για ενα reef? Εγω προσωπικα οσους ξερω και εχουν ξεκινηση το αθλημα ετσι, στην πορεια αντιμετωπισαν πολλα και διαφορα προβληματα που δεν ειναι τις παρουσης να αναλυσω.