Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 08-04-11, 11:16
Το avatar του χρήστη in the pond
in the pond Ο χρήστης in the pond δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 24-05-2007
Περιοχή: ΚΥΠΡΟΣ
Μηνύματα: 3.198
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από apostolis veroia Εμφάνιση μηνυμάτων
βασιλη εχεις απολυτο δικαιο! εχω πολλα ψαρια μεσα! ως τωρα τα πανε πολυ καλα!
Αποστόλη μου, τα nishikigoi σου δεν πάνε και τόσο καλά! Αυτό το έχω δει με τα μάτια μου να εξελίσσεται μπροστά μου. Ψάρια που είχα αγοράσει πέρυσι την Άνοιξη κάπου 10εκ. σήμερα φτάνουν αισίως τα 40εκ. με σωστές συνθήκες. Στη μικρότερη μου δεξαμενή, η ανάπτυξη τους αν και φαίνεται τρομερή κατά τον πρώτο καιρό είναι πολύ μικρότερη από όσο βλέπω σήμερα. Νishikigoi τα οποία φαίνονται να είναι πολύ δραστήρια με απότομες κινήσεις, συνήθως αυτό υποδηλώνει ότι ζουν σε συνθήκες στρες, είτε από την έλλειψη οξυγόνου (περισσότερες και γρηγορότερες κινήσεις για να "αντλήσουν" από τα βράγχια τους περισσότερη οξυγόνο.), είτε από τις μη κατάλληλες συνθήκες με κυριότερη αιτία την ποιότητα του νερού. Αν και δεν έχω κάμερα καλής ποιότητας, εντούτοις θα προσπαθήσω (δεν ξέρω αν τα καταφέρω) να ανεβάσω ένα μικρού μίκους βίντεο με την συμπεριφορά των δικών μου ψαριών, τώρα που έπιασαν οι ζέστες και ξεθάρρεψαν.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από apostolis veroia Εμφάνιση μηνυμάτων
...εχω διαπιστωσει οτι η λαβα κανει πολυ καλη δουλεια και το επομενο βημα ειναι να κανω ενα φυλτρο μονο με λαβα αλλα και η πουροπετρα δε τα παει ασχημα!
η πουροπετρα ειναι πετρα γεματη πορους, σαν ενα θαλασσιο σφουγγαρι, σκληρη αλλα συναμα διασπατε και ευκολα! η πολη της ναουσας ειναι χτυσμενη πανω σε πουροπετρες!
Τα nishikigoi θέλουν καθαρή επιφάνεια βιολογικού υλικού, γιατί παράγουν πάρα μα πάρα πολλές ακαθαρσίες. Η λάβα που έβαλες, πολύ απλά θα σου δουλέψει σωστά και κάποιο πολύ στενό χρονικό διάστημα. Εν τω μεταξύ, όλοι οι πόροι θα γεμίσουν ακαθαρσίες και αυτό δεν είναι ότι καλύτερο από την άποψη του μηχανικού φιλτραρίσματος.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από apostolis veroia Εμφάνιση μηνυμάτων
...το καλο με αυτη τη λιμνη ειναι οτι βρισκεται σε σκια! και επισης μπορω να κανω συχνες αλλαγες του νερου! το νερο της ειναι οτι καλυτερο για τα λουλουδια μου!
Αυτό είναι καλό.
__________________
Το air diffuser, είναι αεραντλία...

Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01656 seconds with 10 queries