Θέμα: Ύπνος 240...
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-04-11, 22:14
Το avatar του χρήστη Esprit
Esprit Ο χρήστης Esprit δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Μαρούσι / Αθήνα
Send a message via Skype™ to Esprit
Προεπιλογή

Νίκο καλησπέρα (δεν κάνω λάθος στο όνομα ε?),

σχετικά με τις συνθήκες που ανέφερες τσέκαρα θερμοκρασίες και pH και σε όλα τα είδη είμαι μέσα στο έυρος που λένε οι πηγές στις οποίες ανέτρεξα...

Βέβαια δεν πρόλαβα να τσεκάρω σκληρότητες για να πω την αλήθεια...

Τώρα όσο αφορά την ποσότητα των ψαριών είναι πολλά λες 50 ψαράκια για ένα ενυδρείο 240 λίτρων? Από αυτά τα 25 περίπου είναι μικρούλια (κοπαδάκια cardinals & cloud mountain και 3 νέον που μείνανε τελικά από τα 10 από τις αρχές αρχές που τα είχα)...

Μου είχανε πει κάπου που ρώτησα μέχρι 70 θα μπορούσα να βάλω αλλά μου φάνηκαν πάρα πολλά και έτσι δεν ήθελα να περάσω σε αριθμό τα 50 συνολικά...

Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν θέματα βέβαια, σίγουρα αν τα σχεδίαζα τώρα θα τα έκανα αλλιώς αλλά και τι να κάνω τώρα? Δεν έχω άλλο ενυδρείο να βγάλω κάποια...

Σε γενικές γραμμές πάντως δεν έχω τσακωμούς, τσιμπήματα και τέτοια... Δείχνουν να τα πάνε καλά τα ψαράκια μαζί μέχρις στιγμής... Και οι συνθήκες του νερού μου είναι αρκετά καλές. Αμμωνία και νιτρώδη μηδενικά, νιτρικά στο 12,5 σταθερά όλα συνέχεια. Αλλαγές μία φορά τη βδομάδα 25-30%. Το μόνο που θάθελα είναι να ήταν λίγο πιο όξινο το νερό...

Αναμένω απάντηση σου!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01330 seconds with 10 queries