Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-03-11, 13:52
Το avatar του χρήστη mimikos
mimikos Ο χρήστης mimikos δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: θεσσαλονικη
Send a message via Skype™ to mimikos
Προεπιλογή

takis7
η γενιστρα δεν ειναι για αναπαραγογιες...ειναι γ να ριχνω τροφη και να τρονε τα σαλλιγαρια....εχω κανει μονο την προτη μου γενα μεσα σε γενιστρα...ολες η αλλες ειναι φυσικες...

antonis
οταν πιρα το ενυδριο...απο την χαρα μου ετρεξα στο pet shop και αγορασα οτι ειχε....και με εδωσε αυτη την βλακια....πιρα και 2 χρισοψαρα και το αφισα ετσι μετα απο εναν μινα ανακαλιψα οτι υπαρχουν κιαλα ψαρακια.....και ετσι πιρα το προτο μου πλατυ....κ μετα απο λιγο καιρο αγορασα και το καφε.....ειπα να βαλω μονο το καφε αλλα ηταν λιγο για φυτεμενο ενυδριο....και ετσι εβαλα και τα 2 μεσα.....(σε λιγο θα παρω μαυρη βαλσαμιτικη αμμο)

delta66
το ενυδριο τρεχει εδω και 1 χρονο και κατι ψιλα.....απο τον ελεχνο του νερου μετραω το ph Μονο....το κερατοφιλο το εχω κοψη ποια και εχω αφιση το μισω....ισα ισα να κριβοντε η γαριδες και να κανη σκια στιν ανυμπια....
η pistia stratiotes ειναι διαφορετικη απο αυτη που εχω εγω....αυτο που εχω λεγεται φακη
η θερμοκρασια που εχω ειναι επιδη εχει κολιση ο θερμοστατης....διχνει 22 και δεν παει ποιο κατω.....θα προσπαθισω να βρω ομος μια λιση για να το κατεβασω.....

το common pleco Που εχω το εχω απο νινι και διστιχος αμα μεγαλοση λιγο ακομα θα πρεπει να το αποχοριστο.....οπος λες και εσυ!!

σας ευχαριστο ολους για τα σχολια σας...!!επλιζω να γινουν κιαλα!!!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01357 seconds with 10 queries