Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 16-07-04, 00:58
sot-zoe Ο χρήστης sot-zoe δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 16-12-2002
Περιοχή: ΜΑΡΟΥΣΙ
Μηνύματα: 540
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην sot-zoe
Προεπιλογή

Δεν σου προτεινα ετσι για πλακα το ξυραφακι , ουτε και ηθελα να πεταξεις 10 € , αυτο το εργαλειο κανει θαυματα ας πουμε στην spoted , εγω την καθαριζω ας πουμε σε 35 δευτερα ενω με το σφουγγαρακι ετριβα 5 λεπτα και δεν ειχα και το ιδιο αποτελεσμα , το ιδιο και με τα αλατα , ε εγω θεωρω οτι αξιζε να αγορασω αυτο το εργαλειο για να με βοηθαει στην ρουτινα συντηρησης του ενυδρειου μου και να γλυτωνω καποιο κοπο , και μαζι με καποια αλλα κολπα και πατεντες εχει γινει η συντηρηση του ενυδρειου μου πολυ πιο ευκολη .
Τωρα οπως πολυ σωστα λες και εσυ υπαρχουν πολλες λυσεις για ενα προβλημα και πολλες προσεγγισεις και ο καθε ενας βρισκει την λυση που τον βολευει πιο πολυ απο ολες τις μεριες .
Εμεις εδω θελω να πιστευω οτι λεμε ολες τις δυνατες λυσεις (οταν υπαρχουν πανω απο μια ) γιατι αυτο ειναι το σωστο , γιατι μπορει εσενα να μην σε βολεψε αυτο που σου ειπα εγω , αλλα καποιον αλλον μπορει να τον βολεψει αυτο , ή ενας συνδιασμος των οσων εχουν γραφτει για το θεμα που ρωτησες .
Μην ξεχναμε οτι αυτα που ρωταμε και οι απαντησεις που περνουμε μενουν εδω και τις διαβαζουν πολλοι μετα απο εμας , και αυτο αποτελει εναν πολυ χρησιμο οδηγο για οσους ψαχνουν να βρουν απαντησεις , ειναι κατι σαν FAQ.
Και μην σε ανησηχει , δεν δημιουργειται καμια ενταση ειδικα με τον γαβρο και εμενα
Και ολα αυτα δεν ειναι μια απαντηση-κοντρα σε εσενα , αλλα μου δωθηκε η ευκαιρια να πω καποια πραγματα που ηθελα να πω απο καιρο
Φιλικα
__________________
Σωτήρης
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01588 seconds with 10 queries