Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 16-03-11, 00:43
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 08-03-2011
Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Μηνύματα: 7.894
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsoum Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε καθε αλλη περίπτωση θα σου έλεγα να το κάνεις μόνος σου. Ομως εφόσον ειναι το ενυδρειο που είναι, και οπως λες είναι και στην 3η εβδομάδα λειτουργίας και ανοιξε (!!!!!!) το ορθο είναι να το πας πίσω. Δεν το θεωρεις οτι "αδικηθηκες" οταν σου ανοιξε ολοκαινουργιο ενυδρείο;
Κανενας δεν σε θεωρεί ασχετο, και σίγουρα μπορείς να το κανεις. Το θεμα είναι οτι 99% δεν θα βγεί τοσο καλό όσο ενα καινουργιο, του κουτιου.
δεν εχεις αδικο,και βεβαια αισθανομαι καπως αδικημενος,αλλα αν μπορω να κανω κατι και να γλυτωσω ταλαιπωρεια και για μενα και για τα ψαρια κυριως(γιατι αυτα ζουνε εκει μεσα) γιατι οχι?δε λεω οτι θα το φτιαξω ντε και καλα.αν υπαρχει οντως προβλημα και ειναι πολυ σοβαρο φυσικα τοτε θα αξιζει περισσοτερο να μπω στη διαδικασια να παρω καινουριο.αλλα πρεπει να το δω πρωτα.αλλιως αν το παω κατευθειαν στο καταστημα θα αισθανομαι χαζος.δε μπορω να κανω αυτα που κοροιδευω(αυτα που εγραψα στο τελος του προηγουμενου μου ποστ) φυσικα θα το κοιταξω και ΑΝ οταν το δω πιστευω οτι μπορω να κανω κατι θα το φτιαξω μονος μου.αλλιως θα παει στη juwel
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ελιοτ Εμφάνιση μηνυμάτων
δηλαδη αν αγορασεις καινουριο αυτοκινητο και στην περιοδο της εγγυησης χαλασει, θα το επισκευασεις μονος σου και θα το φτιαξεις καλυτερο επειδη σπουδασες μηχανικος και πιανουν τα χερια σου? η τεχνογνωσια και η επισκευη η η κατασκευη προηποθετουν εμπειρια, που στον τομεα του ενυδρειου δεν πρεπει να την εχεις. προσεχε γιατι στο τελος θα χασεις την εγγυηση,(αν παρεμβεις μονος σου) θα ξαναπληρωνεις ενυδρειο και θα κολυμπησει και το σαλονι σου.πληροφοριακα και εγω μηχανικος ειμαι με αρκετα χρονια στην πλατη για αυτο και προσπαθω να σε προστατεψω απο μια ζημια, γιατι τα πραγματα δεν τα εχεις ζηγησει σωστα (φιλικα παντα)
κανενα προβλημα,δεν παρεξηγουμαι.το συγκεκριμενο παραδειγμα ομως δεν στεκει,γιατι πρωτον,δεν προκειται για αυτοκινητο.δευτερον μιλαμε για τελειως διαφορετικη τιμη κοστους και τριτον οσο ασχετος και να ειμαι δεν νομιζω οτι ειναι επιστημη να σφραγισεις με σιλικονη ενα ενυδριο.αλλο το αν αξιζει να το κανεις η οχι.ευχαριστω που προσπαθεις να με προστατεψεις,(και δεν το λεω ειρωνικα)αλλα προτιμω να σχοληθω οσο μπορω και ΑΝ μπορω.

να προσθεσω κατι για να μην παρεξηγηθω,δεν προσπαθω να μειωσω κανεναν ουτε λεω οτι εγω ειμαι κιαλλος δεν ειναι.προς θεου!απλα λεω τη δικια μου γνωμη με βαση πως αντιλαμβανομαι καποια πραγματα.απο καθαρα προσωπικη εμπειρια παντα.ελπιζω να μη θιγεται κανεις.αν θιγεται καποιος απαυτα που λεω ζητω συγνωμη.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 16-03-11 στις 00:43 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01640 seconds with 10 queries