Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #16  
Παλιά 01-03-11, 11:31
Το avatar του χρήστη kingrim
kingrim Ο χρήστης kingrim δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 08-02-2005
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 3.102
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην kingrim
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από amangos Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμπέρασμα: Άκυρο το μεγάλο ενυδρείο στο σπίτι που μένω, νέο ενυδρείο και μάλιστα μεγάλο, στο νέο σπίτι.

αναλωγα τι θελεις να πεις με το μεγαλο


Όταν έρθει εκείνη η ώρα, θα τα ξαναπούμε. Απλώς μια απορία: Τα ψάρια τα βάζω σε σακούλες με νερό του ενυδρείου ή με νερό της βρύσης αποχλωριωμένο?

με νερο ενυδρειου πριν κανεις κατι αλλο οπως να βγαλεις φυτα κλπ κλπ κλπ δηλ οσο ειναι ακομα το νερο καθαρο μπορεις να τα βαλεις σε σακουλες εγω τα βαζω σε μεγαλο κουβα ή βαρελι με μια αεραντλια για ωρες αν εχει κρυο πεταω και τον θερμοστατη μεσα

Εάν σταματήσει το φίλτρο για ώρες, δεν θα "πεθάνει"?

Εχω ξεχασει το φιλτρο κλειστο για 24ωρες και το ενυδρειο δεν ειχε κανενα προβλημα απλα για να μην κανω χειροτερη την κατασταση δεν ταισα για 2-3 μερες και εβαζα καθε μερα διπλη δωση πριμε οι μετρησεις δεν χαλασαν ποτε αλλα δεν ειναι καλο να το δοκιμασεις για τοσες ωρες αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να το μεταφερεις κλειστο και οταν πας στο νεο σπιτι πανω σε ενα τραπεζι βαζεις εναν κουβα με νερο ή βαρελι και βαζεις το φιλτρο κατω απο το τραπεζι και μετα το βαζεις σε λειτουργια

Βγάζοντας το υπόστρωμα, χαλίκια, φυτά, κλπ, όταν θα το ξανατοποθετήσω μετά από ώρες, δεν θα χρειαστεί και κάποιες ώρες να ηρεμήσει και να κατακαθίσουν οι όποιες βρωμιές? Σε πόσες ώρες θα ξαναμπούν τα ψάρια, και πόσες ώρες θα αντέξουν στην σακούλα?

αμα βγαλεις υποστρωμμα θα το καθαρισεις με πολυ νερο πριν το ξαναβαλεις ουσιαστικα θα ειναι σαν να κανεις το ενυδρειο απο την αρχη με πολυ καλο μπολι με τον τροπο που σου ειπα πιο πανω μεχρι και μερες αντεχουν τα ψαρια (σε εσωτερικο χωρο και να μην ριχνεις τροφη και να μην ειναι πολλα σε καθε κουβα ή ας πουμε γαριδες με αγγελοψαρα γιατι οι πρωτες δεν θα εχουν που να πανε )

Βέβαια, επειδή θα πάω σε δικό μου σπίτι, το πιο πιθανόν να έχω ήδη έτοιμο το νέο ενυδρείο, το νέο φίλτρο, το νέο σπίτι των ψαριών, οπότε... μάλλον θα μετακομίσουν πρώτα τα ψάρια, και μετά το παλιό τους ενυδρείο. Επειδή όμως δεν είναι βέβαιο, με ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες της μετακόμισης σαν να μην υπάρχει άλλο ενυδρείο να περιμένει.

ειναι λιγο μανικι η κατασταση για αυτο να βρεις χερια
αυτα
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01568 seconds with 10 queries