Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 28-02-11, 22:40
Το avatar του χρήστη amangos
amangos Ο χρήστης amangos δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 01-06-2007
Περιοχή: Aθήνα, Άλιμος (Καλαμάκι)
Μηνύματα: 149
Προεπιλογή

Από φυτά, έχω βάλει 5 είδη, αλλά το ένα "φυτοζωεί"... Δεν ξέρω πως λέγονται όλα. Πάντως μέσα σε όλα, είναι και βαλισνέρια, εχινόδοροι και ανούμπιες νάνα.

Με τα ψάρια τα έχω κάνει σαλάτα, ή μάλλον ψαρόσουπα.

Προς το παρόν όλα πάνε καλά, αλλά σύντομα θα φτιάξω και δεύτερο ενυδρείο (μόλις πείσω την γυναίκα μου) για να τα χωρίσω.

Προς το παρόν, το ενυδρείο μου είναι 90 λίτρα νερού + 20 που έχουν χαθεί στο υπόστρωμα κλπ. Μήκος 73 πόντοι, πλάτος 37 και ύψος 40, αλλά οι 10 σχεδόν πόντοι είναι το υπόστρωμα και το χαλίκι, κλπ.

Θα κρατήσω σε αυτό γκάπυς, πλάτυς και κάτι γαριδούλες που έχω βάλει.
Οι μελανοταινίες ταιριάζουν μαζί με αυτά?

Πρέπει να ξεφορτώσω στο άλλο τα 2 γκουράμια. Αυτά μεγαλώνουν πολύ απότι διάβασα, και δεν θα χωράνε. Θέλουν μεγαλύτερο ενυδρείο. Θα δούμε, εάν δεν την πείσω να φτιάξουμε νέο ενυδρείο, θα πρέπει να τα χαρίσω κάπου. Έχω και 2 γατοψαράκια μικρά, τα οποία θα μεταφερθούν κι αυτά στο νέο ενυδρείο, ή θα πάνε κι αυτά για δόσιμο. Με έφαγε το αρχικό μέγεθος, και η ασχετοσύνη μου σε συνδυασμό με την αλητεία του πετσοπά που δεν του έφταναν όσα έβγαλε από ενυδρεία, τεστ, φίλτρα, κλπ, ήθελε και να πουλήσει όσο πιο πολλά μπορούσε. Τα λεφτά από τα ψάρια ήταν το λιγότερο. Αυτά του έλειπαν?

Στις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί τι μέλλει γενέσθαι.

Προς το παρόν, οι μετρήσεις πάνε καλά, αλλάζω νερό κάθε 5 με 7 μέρες.

ΝΗ3-4 και ΝΟ2 μηδέν, ΝΟ3 γύρω στα 10 mg/lt
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,04343 seconds with 10 queries