Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #34  
Παλιά 04-06-04, 23:55
sps4ever(niktso) Ο χρήστης sps4ever(niktso) δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-02-2003
Περιοχή: ΒΥΡΩΝΑΣ
Μηνύματα: 652
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
Το blue face angel είναι το map ή maculosus angel νομίζω.
Όχι λυπάμαι δεν κάνει για reef
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
τα scarlet hermit,τα nassarius
glams,τα Mexican red hermit και τα Emerald mythrax crabs.Είναι αλήθεια;
Μπορώ να τα βρώ και πού;
Για τους ερημίτες πρέπει να σου πω ότι δεν τα συνιστώ μαζί με σαλιγκάρια. Είτε το ένα είτε το άλλο. Τα emerald είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Δεν τα βλέπεις συχνά, αλλά όταν τα βλέπεις είναι πανέμορφα, τρώνε άλγη συνέχεια η μόνη αμφιβολία που εκφράζω είναι ότι λόγω μεγέθους και δύναμης ΜΠΟΡΕΙ τονίζω το μπορεί να ρίξουν κάτω κοράλια.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ
Επίσης γράψτε μου τίτλους βιβλίων στα αγγλικά που να τα έχουν όλα όμως καί οδηγίες για αρχάριους αλλά και όλα τα ψάρια καί τα ασπόνδυλα και τις απαιτήσεις του καθενός.Υπάρχει τίποτα στα ελληνικά;
Στα Ελληνικά τίποτα λόγω αγοράς. Κάνεις λάθος ερώτηση. Δεν υπάρχει βιβλίο που να τα έχει όλα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάρεις ένα. Ο λόγος είναι ότι ο κάθε συγγραφέας εκφράζει μία άποψη από τη δική του εμπειρία. Εκεί λοιπόν κάποιοι χαρακτηρίζουν το ίδιο είδος εύκολο, κάποιοι δύσκολο. Τώρα το αρχάριοι είνα σχετικό. Για εμένα ξεκίνα με το Reef notes I έως IV του Sprung. Είναι μία συλλογή των άρθρων στις στήλες του στο Fama από 92 έως 98. Κάποια άρθρα θεωρούνται ξεπερασμένα αλλά θα σου δώσουν υλικό να σκεφτείς. Από εκεί και πέρα συνιστώ συνδρομή σε περιοδικά.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01594 seconds with 10 queries