Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #11  
Παλιά 03-06-04, 15:12
Discos Ο χρήστης Discos δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 15-01-2003
Περιοχή: Αθηνα - Ηλιουπολη
Μηνύματα: 632
Αποστολή μηνύματος AIM στον/στην Discos
Προεπιλογή

Να εισαι καλα για τα καλα σου λογια. Θελουμε να σε βοηθησουμε γιατι και εμεις θελουμε την βοηθεια αλλων εαν κατι παει στραβα και συν τις αλλης θελουμε το χομπι να προχωρησει καλα στην χωρα μας. Πραγμα που χωρις ανταλαγη εμπειριων δεν μπορει να γινει.

Τωρα,το γυαλινο πυκνομετρο της Sera ειναι λιγο ελεεινο για να μην πω τρισαθλιο, ειναι τελειως ανακριβες. Βρες κατι ποιο ποιοτηκο και μην το αμελησεις, καποια προβληματα μπορει να πηγαζουν απο εκει... Συγκεκριμενα εγω με το συγκεκριμενο ενω ειχα 1.021 , τελικα ειχα 1.028!!!

Για 400 λιτρα ενυδρειο ο φωτισμος σου ειναι απλα...ανυπαρκτος!! Θελεις τουλαχιστον 300 βατ με κοινες λαμπτηρες οπως οι δκες σου, για να μην πω 500 και φανω ακραιως, βεβαια ολα ειναι σε σχεση με το τι ειδη εχεις μεσα αλλα 300 βατ ειναι κατ'εμε απαραιτητα σαν μινιμουμ!! Καποι απροβληματα σου πηγαζουν και απο εκει αλλα αυτο ειναι για αλλη φορα.

Η κυκλοφορια σου επισης ειναι περιπου 10 φορες την ωρα τα λιτρα σου. Ειναι παρα πολυ λιγη!! Θες τουλαχιστον 20 φορες δηλαδη +4000 λιτρα σωστα κατανεμημενα ακομα. Για παραδειγμα εγω τωρα εχω γυρω στα 30Χ την δικη μου κυκλοφορια και ο Νικος γυρω στα 25Χ. Αν κανω λαθος να με διωρθωση . Οταν θα φτιαξεις την κυκλοφορια σου θα δεις τρελες διαφορες!! Τοτε θα καταλαβεις το γιατι στο λεμε...

Δεν βαζεις καθολου αντιχλωριο...??

Εχεις λιγο ασημβατο στοκ, πρεπει το Hawkfishνα φυγει. Μπορει ομως και να γινεται αλλιως .Δεν ειμαι απολυτως σιγουρος.

Τωρα για το στρωμενο skimmer κτλ..Να αφησω και κατι για τους αλλους.
__________________

"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο"
Albert Einstein

"Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες"
Μαρκ Τουαιην

Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01453 seconds with 10 queries