Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #18  
Παλιά 13-02-11, 03:14
Το avatar του χρήστη Γιώργος Κ
Γιώργος Κ Ο χρήστης Γιώργος Κ δεν είναι συνδεδεμένος
Δισκοπαθής
 
Εγγραφή: 06-02-2008
Περιοχή: Κολωνός
Μηνύματα: 9.442
Send a message via Skype™ to Γιώργος Κ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsoum Εμφάνιση μηνυμάτων
Οπότε γιατί δεν γίνεται θέμα εκεί, και όλοι αγοράζουν....; Γιατί είναι καλύτερος ένας κόκκινος δίσκος απο ένα μπλε ραμιρέζι;

Είδα και το θέμα σου για τα stains... Πως τα αραδιάζουν έτσι στις πιατέλες; Τα είδα όλα!
Ετσι τα μεταφερουν οι εισαγωγεις οπως και τα ψαρια που εχεις στο ενυδρειο σου αναλογη ταλαιπωρια εχουν περασει! Η πραγματικοτητα ειναι πιο αποκρουστικη απο τη φαντασια μας!

Τι κακο εχει ενας κοκκινος δισκος? Αυτος πχ στο αβαταρ μου ειναι αληθινος και ειναι αγριος ..

Οσο για τα strains που δεν εχουν σχεση με τους αγριους δισκους υπαρχει μια μονο απαντηση ... οσο υπαρχει ζητηση θα υπαρχουν και αυτες οι ποικιλιες ... ειναι απλο!

Απλα τα δειχνω σε ολους πιο πολυ για αναγνωριση οπως παντα σχεδον ολοι αγοραζουν πρωτα και μετα ψαχνουν αλλα αν καποιος θελει να αγορασει δισκους για πρωτη φορα ετσι οπως το σκεφτομαι καλο ειναι να δει τι κυκλοφορει στην αγορα και να διαλεξει "σωστα"! Τουλαχιστον εγω οταν ξεκινουσα αν εβρισκα κατι αναλογο θα ημουν ευγνωμων απο το να πηγαινω απο πετσοπ σε πετσοπ και να λεω αυτο ... αυτο και αυτο!!

Απο εκει και περα ειναι θεμα του καθενα τι θα ακολουθησει και τι οχι! Η σωστη ενημερωση δεν γινεται με το να κρυβεις τα "κακως κειμενα" αλλα να τα εμφανιζεις ολα ετσι ωστε ο καθενας να κανει τις συγκρισεις του και να επιλεξει! Αν και το ενυδρειο του καθενα και το γουστο του δε νομιζω οτι ειναι κανενας καταλληλος να το αξιολογησει ... Υπαρχει και η εξελιξη του ανθρωπου ... οσο ασχολειται πιο πολυ τεινει να πηγαινει στις αγριες μορφες εκτιμωντας καθε φορα ολο και πιο πολυ την μαγεια της φυσης!

Οπως λεει ο ΦΑΝ για να μαθεις να τρεχεις πρεπει πρωτα να μαθεις να περπατας ...
__________________

Gab at Facebook:
https://www.facebook.com/GreekAquaristsBoards/
https://www.facebook.com/groups/GreekAquaristsBoards/
Knowledge is having the right answer
Intelligence is asking the right question
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01426 seconds with 10 queries