Θέμα: thelw idees
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-05-04, 00:14
stefanos.f Ο χρήστης stefanos.f δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κορυδαλλος
Προεπιλογή

Ναι και εγω και ο Τολης εχουμε ενυδρεια που ειναι αποκλειστικα Tanganyika αλλα εδω πρεπει κατ αρχας να ξεκαθαρισουμε καποια αλλα πολυ σημαντικα πραγματα προτου συνεχισουμε με την επιλογη των ειδων που θα κανεις φιλε μου inser Κατ αρχας κατω απο 500 λιτρα για Cyphotilapia frontosa ειναι απαγορευτικα Ιδανικο για αυτο το ειδος θεωρειται ενυδρειο απο 750 λιτρα και πανω Οποιοδηποτε ειδος Opthalmotilapia και αν σε ενδιαφερει πρεπει να εχεις υπ οψιν σου οτι το μικροτερο ενυδρειο που μπορει να τα φιλοξενησει σωστα ειναι απο 400 λιτρα και πανω και αυτο επειδη αυτα τα ψαρια ειναι sand-dwellers και απαιτουν πολυ ελευθερο χωρο για "βολτες" Οσο για τα Cyprichromis, αν και δεν μεγαλωνουν παρα πολυ, λαβε υπ οψιν σου οτι πρεπει να κρατιουντε σε μεγαλα γκρουπ με ιδανικοτερα αυτα που αποτελουντε απο 2-3 αρσενικους και 8-10 θηλυκες τουλαχιστον πραγμα που επισης μας αναγκαζει να εχουμε ενα ενυδρειο χωρητικοτητας απο 350-400 λιτρα και πανω Για Neol.leleupi και Alt.calvus τα 250 λιτρα επαρκουν... μην ξεχνας οτι τα αρσενικα Alt.calvus φτανουν σε τελικο μεγεθος τα 15 εκ Ψαξε καπου να δωσεις την Cyph. frontosa που εχεις γιατι μεσα στην γυαλα που την εχεις απλα της κανεις την ζωη δυσκολη Η λογικη του στυλ "περιμενω να μεγαλωσει λιγο ακομη και μετα θα το βαλω σε μεγαλυτερο ενυδρειο" δεν ισχυει για το συγκεκριμενο ειδος γιατι πολυ απλα απαιτει ακομη και στο μεγεθος που ειναι τωρα αφθονο χωρο για να αναπτυχθει σωστα Αυτα φιλικα απο εμενα και οτι αλλο χρειαζεσαι εδω ειμαι πλεον Αρκει να μην ξανα χαλασει το καταραμενο το modem μου παλι

Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01525 seconds with 10 queries