Δεν υπαρχει στανταρ "κανονας" για την εισαγωγη των ψαριων στο ενυδρειο.
Εξαρταται απο το μεγεθος του ενυδρειου, το φιλτρο, το μεγεθος των ψαριων, το ειδος ψαριων (κυριαρχικα ή οχι).
Θα καταλαβαινεις λοιπον το προφανες οτι οσο πιο μικρο το ενυδρειο και οσο πιο αδυναμη η βιολογια τοσο μεγαλυτερη προσοχη και επιφυλακτικη εισαγωγη ψαριων, χρειαζεται.
Οσο για το συγκεκριμενα ψαρια που ασχολεισαι, εχω να πω οτι σε τοσο μικρο ενυδρειο δυο ειδη κοπαδοψαρων δεν θα ειναι οτι καλυτερο.
Πρωτα γιατι λογω περιορισμενης ιχθυοφορτωσης που μπορει να εχει το ενυδρειο, δεν θα εχεις δυνατοτητα για ικανο αριθμο ατομων σε καθε ομαδα (ως γνωστο οσο πιο μεγαλη η ομαδα τοσο καλυτερη και φυσιολογικη η συμπεριφορα), και δευτερον απο αποψη θεαματος αφου θα σπανε τα κοπαδακια το ενα το αλλο, μην εχωντας αρκετο χωρο να κινηθουν ανεξαρτητα.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
|