Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 24-05-04, 21:08
tasos Ο χρήστης tasos δεν είναι συνδεδεμένος
Banned

Περιοχή: Ανοιξη Αττικης
Προεπιλογή

Να παραθέσω και εγώ τις πρόσφατες απόψεις του Γερμανού εκτροφέα δίσκων (που μίλησα στη Νυρεμβέργη) για μαστιγοτά πρωτόζωα του εντέρου και το flagyl.Ο ίδιος ήταν αρκετά αρνητικός σχετικά με τη χορήγηση του φαρμάκου αυτού στα ψάρια καθότι είναι πάρα πολύ δυνατό και μπορεί να κάνει ζημιά σε ζωτικά όργανα ( προσωπικά δεν μου έχει συμβεί).Η δική του θεραπεία για την ασθένεια είναι η εξής:
ανέβασμα της θερμοκρασίας στους 33-34 βαθμούς,με αυξηση της οξυγόνωσης και παράλληλη αύξηση της χορηγούμενης ποσότητας τροφής στα ψάρια(προσοχή ,όχι κόκκινο σκουλήκι ).Και το σκόρδο θα λειτουργούσε βοηθητικά σε αυτή την περιπτωση .Μέσω της αύξησης του μεταβολισμού τα παράσιτα αποβάλονται από το πεπτικό σύστημα!Εννοούνται οι μεγάλλες αλλαγές νερού και το σκούπισμα του βυθου .Όποτε συνάντησα το συγκεκριμένο νόσημα το αντιμετόπισα με συνδιασμό φαρμακευτικής και ''κλιματολογικής'' θεραπείας .Δεν έχω δοκιμάσει μόνο το δεύτερο ,και δεν μπορώ να το προτείνω......παρόλαυτά το παραθέτω γιατί το άκουσα απο επαγγελματία
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01363 seconds with 10 queries