Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Filippos
Και πάμε τώρα στο ψητό. Επειδή το θαλασσινό για μένα δεν είναι μόνο φρου-φρου και αρώματα, εάν κατέφευγα σε μια λύση μεσογειακό (αιγαιοπελαγίτικο to be exact) δε θα ήταν πιο οικονομικό? Δε θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω άμμο, βράχο κτλ από τις ωραιότατες θάλασσές μας? Αυτό δε θα μου έριχνε σημαντικά το κόστος? Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω επιτυχώς αυτά τα υλικά σε ένα τροπικό?
|
Μπορεις να δέις το ενχειρημα στο site του Κου Ρεκλου όπου αναλύει ακριβώς σε μια πολύ καλή σειρά αρθρών το μεσογειακο ενυδρειο και το στησιμο αυτου.
Φοβαμαι όμως ότι δεν θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τα ιδια υλικα και στο τροπικο. Οχι χώρις καλο πολύ καλο καθάρισμα. Απο έκει και περα δεν μπορεις να ξερεις τι επιπτώσεις θα έχουν οι οργανισμοι της Μεσογείου σε οργανισμους της Καραϊβικής πχ. (τι λες και εσυ για αυτο Νικο; )
Αλέξανδρος