για το βρόχινο-όπως και για τα περισσότερα , έχεις δίκιο
αλλά όπως πολύ σωστά υποθέτεις δεν υπάρχει δυνατότητα καθυστερημένης συλλογής
μία ανάλυση στον φίλο μου τον Ανδρέου θα μου λύσει το θέμα για το σύνολο του νερού που έχω μέχρι τώρα μαζεμένο
και στο τέλος των βροχών θα ξανακάνω
επι του εμφιαλωμένου βεβαίως και δεν είναι η ιδανική λύση
αλλά στην περίπτωσή μου δεν υπάρχει άλλη γιατί και τις πηγές τις περιοχής δεν μπορώ να τις εμπιστευτώ (κυρίως απο θέμα μικροβίων αφού που να ξέρεις τι ψόφησε που και πότε...)
εννοείται πως ,όπως και για την διατροφή μας άλλωστε , η αυτονομία είναι το ιδανικό-στην περιπτωση του νερού δηλαδή το να ελέγχεις εσύ την ποιότητα και την διαδικασία καθαρισμού του....
εσύ όμως,όπως και οι περισσότεροι μας, παράγεις όλην την ποσότητα γάλακτος κρέατος αυγών κλπ που τρώς κάθε χρόνο
ήηηηηηηηηη τρώς προιόντα αμφιβόλου ποιότητας κλπ κλπ κλπ
το τελευταίο για να θυμίσω ότι δεν είναι μόνο το νερό που "δεν ξέρουμε τι" αλλά το σύνολο των προιόντων που καταναλώνουμε
Ακόμα και ο αέρας που αναπνέουμε -και στην αθήνα αλλά και σε άλλες λιγότερο βιομηχανοποιημένες περιοχές είναι .........άστο
τελικά με το εμφιαλωμένο τα τελευταία 15 χρόνια δεν έχουμε πάει ούτε για λιθοτριψία (ενώ έχουμε πολλά τέτοια στην περιοχή,και όσοι ,αφού την έκαναν άρχισαν το εμφιαλωμένο δεν χρειάστηκε να ξαναπάνε) ούτε για γαστρεντερίτιδα (που τυχαίνει όταν πίνεις νερό πηγής της περιοχής) και νιώθουμε καλύτερα απο το να πίνουμε το νερό της βρύσης που είναι σίγουρα ακατάλληλο.....
τελικά μου φαίνεται ότι θα βάλω το ενυδρείο σαν να μην τρέχει τίποτα(χωρίς ψάρια)
θα βάλω και την διακόσμηση και τα φυτά
θα κάνω και στρώσιμο
και μετά θα κάνω μιά μέτρηση να δούμε..........
και πολύ πολύ να το αφήσω μόνο φυτά ......
προκειμένου να μην βασανίζω και τα ψαράκια......
και εσάς βέβαια

με το κωλονερό του κωλοδήμου που κατα πάσα πιθανότητα μπορεί και να το πασάρουν κατευθείαν απο την γεώτρηση.............