πως "μαλακώνει" το νερό
Έστω νερό ελαφρώς σκληρότερο του ιδανικού για τα ψάρια μας
και ψάρια που το θολωμένο νερό απο τύρφη δεν είναι σωστό
φερειπείν θέλουμε 6 γερμανικούς βαθμους (100 ππμ) και έχουμε 12(200ππμ)
βάζουμε έναν κουβά με την ποσότητα της "αλλαγής μας" τον γεμίζουμε με νερό προσθέτουμε τύρφη ενυδρειακή και μιά αεραντλία το αφήνουμε Χ χρόνο και μετρώντας σκληρότητα βρίσκουμε πότε είναι έτοιμο?
και την θολούρα απο την τύρφη?
το περνάμε μετά απο ένα φίλτρο εσωτερικό π.χ. μέχρι να καθαρίσει?
σκέφτομαι (κακό συνήθειο)....
|