Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-01-11, 13:15
atoyx Ο χρήστης atoyx δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Γαλάτσι
Προεπιλογή

Καλημέρα σε όλους και ευχαριστώ για τις συμβουλές, να απαντήσω και να διευκρινίσω 2-3 πράγματα:
Αμμωνία απέκτησα μετά τις γιορτές, λογικό αφού για 9 ημέρες είχα αυτόματο ταίσμα και έδινε παραπανίσια ποσότητα τροφής απο ότι δίνω εγώ. Αυριο θα έχει μηδενιστεί ξανά η αμμωνία, και εχτές που μέτρησα είχε ήδη πέσει στο 0,1 απο 0,2 πριν την αλλαγή. Τώρα είμαι σε αναζήτηση γυάλας για να στρωθεί και μια καραντίνα ώστε σε μελλοντική κρίση να είναι έτοιμη για άμεση χρήση!

@Diskus fan, αχ βαχ... όπως και με την αρχική ψαροσύνθεση οπου πήρα συμβουλή απο τον πωλητή (neon δεν ταιριάζουν απόλυτα με guppy-platy και το ίδιο ισχύει για τα rainbow, κάποια διευκρίνηση εδώ θα ήταν θεμιτή για το τί πρέπει να φύγει και με τι να αντικατασταθεί, ίσως και όχι προσθήκη στα ήδη αλλα άλλο είδος, πήγα πριν 1 μήνα σε πολύ γνωστό κατάστημα της Αθήνας, ανέφερα την σύνθεση μου, τις μετρήσεις μου και ζήτησα 2 red cherry και 3 γλύφτες μικρόσωμους... η 1 γαρίδα τα τίναξε την ίδια ημέρα και οι πλεκόστομοι (οτόκικλοι τελικά!) όπως σας είπα έφυγαν... μάλλον τελικά επειδή δεν θα έπρεπε ποτέ να μπούνε στο ενυδρείο μου! ΤΙ να ζητήσω που να μπορεί να μπεί στην ψαροσύνθεση μου και να αντέχει στις μετρήσεις του ενυδρείου;

Να πάρω μια επιβεβαίωση για την ψαροσύνθεση μου:
1. neon δεν ταιριάζουν λόγω ph
2. Guppy-Platy ταιριάζουν
3. Rainbow δεν ταιριάζουν με τα neon λόγω συμπεριφοράς αλλα ταιριάζουν με τα guppy-platy;

Δώστε τα φώτα σας όποιος μπορεί!

Να προσθέσω και ένα τελευταίο... τα neon ήταν απόφαση του έτερου ήμιση επειδή της άρεσαν πολύ, τα guppy απο την άλλη είναι τα αγαπημένα μου.. ταιριάζουν με endlers σωστά; ή θα έχουμε υβριδισμούς;

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους!
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01456 seconds with 10 queries