Θέμα: ΦΙΛΤΡΟ
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 10-05-04, 02:04
sps4ever(niktso) Ο χρήστης sps4ever(niktso) δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 13-02-2003
Περιοχή: ΒΥΡΩΝΑΣ
Μηνύματα: 652
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tasos
Το 2028 όπως και δήποτε .Για το ενυδρείο σου είναι επιβεβλημένο+ τα πλεονεκτήματα που είπε ο Μάνθος .Μην πάς με κλειστά μάτια στα pet shop-θα πικραθείς .Μη σου πώ οτι για τόσα λίτρα θα χρειαστείς και ένα καλό εσωτερικό(της fluval ας πούμε ή το aquaball της EHIEM).Το φιλτράρισμα είναι τα πάντα μέσα στο ενυδρείο
Λοιπόν εγώ θα διαφωνήσω(sorry Τάσο). Πρώτα από όλα το 2217 έχει αντλία που βγάζει μεγαλύτερη πίεση από το 2028. Δεύτερο αυτή τη στιγμή στο πακέτο περιλαμβάνονται και βάνες. Τρίτο αν δεν θέλεις να δίνει τα λεφτά για υαλοβάμβακα τυποποιημένο και γενικά για πιο εύκολη διαχείρηση προτείνω το 2217. Το 2028 έχει το πελονέκτημα ότι έχει τρείς θήκες που είναι πιο εύκοο να διαχειριστείς ειδικά αν γεμίσεις το τελευταίο με βιολογικό. Όσο για τη διαφορά της τιμής είναι σημαντική και δεν αξίζει το κόπο.Για εσωτερικό δεν στο συνιστώ, θεωρώ ότι για τις περισσότερες συνθήκες δεν χρειάζεται ειδικά όταν έχεις το κατάλληλο εξωτερικό.
Το 2217 είναι επιπλέον αθάνατο αφού διανύει αισίως τον 7ο χρόνο σε αλατισμένο περιβάλον.
Θα σου συνιστούσα ψυχραιμία. Πριν προχωρήσεις αποφάσισε το περιεχόμενο (ζωικό - φυτικό) του ενυδρείου σου. Αν πας για απλό κοινωνικό, για κιχλίδες , για φυτά. Ανάλογα με το περιεχόμενο θα πρέπει να αποφασίσεις. Αν θέλεις ας πούμε να βάλεις oscar εκεί θέλεις πολύ καλό βιολογικό - ας πούμε φίλτρο άμμου (Τ Ο Ν Ι ΖΩ ΟΧΙ φίλτρο βυθού) - και εκεί το 2217 είναι καλύτερο από το 2028. Πάρε μία ανάσα και μην βιαστείς να παραγγείλεις.
Νίκος
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01481 seconds with 10 queries