Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-01-11, 00:24
Λάζαρος
Guest

Προεπιλογή

ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερον...εχω παθει με αυτο το ψαρακι το συμπαθησα παρα πολυ...
μετρησεις δυστυχως με στικακια παντα...ειναι παντοτε οκ εδω και μια βδομαδα...πριν λιγο τα νιτρωδη ανυπαρκτα νιτρικα καμια 20 ...ph πανω απο 7 αλλα οχι πολυ πανω...σκληροτητα νερου νορμαλ νομιζω...αυτα...
αυτη η ασπρη πυτιριδα δεν καταλαβαινω τι στην ευχη ειναι και εξαπλωνεται...
φωτογραφιες θα σας βγαλω αυριο, σημερα πριν λιγο προσπαθησα αλλα ηταν μαυρο χαλι...εχει ενα σωρο ρυθμισεις αυτη η μηχανη και δεν ειναι δικια μου..θα πω την γυναικα μου που την δουλευει την μηχανη να βαλει μπρος
θα ηθελα και γω να συναντηθουμε την κυριακη,αλλα θα μαι ακομα σερρες...αυτο το διαστημα εχω και την εξεταστικη στην καμπουρα μου και δεν βρισκω χρονο ευκολα..μετα τις 11 φλεβαρη ομως παρον...
το ψαρακι να σωσουμε παιδια...τι να το κανω...
παντως και μεις οι ανθρωποι ειμαστε καπως λεω ε...τις προαλλες τρωγαμε διπλα απο το ενυδρειο κατι κοκκαλια (ψαρια ειναι) μουρλια...εν τουτοις τον τυπακο στο ενυδρειο τον εχουμε καταταξει σε αλλη κατηγορια ...λιγο κατω απο τον ανθρωπο...χεχε
-------------------------
να του ριξω κανα fleak? βιταμινη παντως δεν εχω...δεν ξερω πως δουλευεται?πωλειται στα pet shop?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 21-01-11 στις 00:24 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01340 seconds with 10 queries