Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-05-04, 22:29
stefanos.f Ο χρήστης stefanos.f δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Κορυδαλλος
Προεπιλογή

Να μαι και εγωωωωω.... Κατ αρχας φιλε μου red rubin συγχαρητηρια για τα πανεμορφα ψαρια σου... απο την κατασταση που δειχνουν στις φωτογραφιες φαινεται οτι τα κρατας σε πολυ καλες συνθηκες διαβιωσης Οσο για τον φιλο μου τον Θοδωρη που προσπαθει να μαθει για ποια ακριβως ειδη προκειτε ενα πραγμα εχω να του πω... Γαυρουλη μου εψαξα σε πολλα βιβλια και στα προσωπικα μου αρχεια για να βγαλω καποια ακρη για την κιτρινη Aulonocara αλλα πιο πολυ μπερδευτικα παρα εβγαλα ακρη... Ο φιλος red rubin αναφερει οτι προκειτε γαι το πρωτο και κυριο κιτρινο ειδος Aulonocara απο το οποιο προηλθαν και ολα τα αλλα κιτρινα ειδη Κατι τετοιο ειναι δυσκολο να συμβαινει επειδη υπαρχουν περισσοτερα ειδη κιτρινης Aulonocara με χαρακτηριστικοτερο και γνωστοτερο αυτο της Aulonocara baenschi ή αλλιως Sunshine Peacock ή Yellow Peacock απο το οποιο ομως λειπουν εντελως τα eggspots στο anal fin και εχει σχεδον κατα κιτρινο το ventral fin πραγμα που δεν συμβαινουν στην Aulonocara του red rubin Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι προκειται και για υβριδιο, αλλα οτι χρειαζεται παρα πολυ ψαξιμο για να μαθει κανεις αν προκειται για καποιο συγκεκριμενο ειδος και για ποιο Για αυτο αλλωστε εχω πει 1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000. 000.000.000 φορες οτι δεν αγοραζουμε ψαρι αν αυτος που μας το πουλαει δεν μπορει να μας διαβεβαιωσει για ποιο ακριβως ειδος προκειται Οσο για το προτελευταιο ψαρι... πρεπει να προκειτε για ενα ειδος Sciaenochromis fryeri το οποιο ανακαλυφτηκε τα τελευταια 5 χρονια περιπου και το οποιο εχω δει αρκετες φορες σε μαγαζια στην Γερμανια αλλα ποτε εδω στην Ελλαδα.... με χαρακτηριστικο γνωρισμα του τα eggspots στην ουρα Αλλα και εδω παλι αν δεν δω απο κοντα δεν βαζω το χερι στην φωτια

Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02557 seconds with 10 queries