ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ: Εβαλα το πρωτο μου ενυδρείο, το 200αρι στο σαλόνι. Ηθελα να διακοσμήσω το σπίτι με κάτι ξεχωριστό αλλά και παράλληλα πολύ ζωντανό. Διάλεξα νά βάλω μέσα κιχλίδες Μalawi πρώτα απ'όλα επειδή μου άρεσαν τα χρώματά και μετά γιά ολα τά άλλα.
Τώρα ομως που μαθαίνω ολο και πιο πολλά, αρχισα να ενδιαφέρομαι περισσότερο για τά ψάρια, χημεία-νερό και φυτά παρά για την διακόσμηση.
Προσπαθώντας να διατηρήσω την ισσοροπία στα παραπάνω (και επειδη τα μικρά μεγαλΩνουν), ετοιμάζω ενα 500αρι πού θα αντικαταστήση το μικρό ενυδρείο στο σαλόνι.
ΔΙΜΙΟΥΡΓΙΑ: Στό 500ρι μαζι με τα πιό ομορφα ψαράκια που εχω σήμερα, θελω να διμιουργήσω εναν υπέροχο βιότοπο, σκέφτομαι να βάλω και κάτι διαφορετικό, κάτι ξεχωριστό, κατι που να με εντυπωσιάζη οταν το βλέπω.....και τούς άλλους φυσικά(αλλά ακόμα ειναι νωρίς-θα δουμε).
ΜΕΛΕΤΗ: Τό 200ρι μέ κάποια από τα ψάρια που έχη σήμερα(σίγουρα τα Iodotropheus Sp) θα το μεταφέρω στον 1ο όροφο, στο δωμάτιο πού έχω το γραφείο και τότε οταν πια θα εχω στα ενυδρεία τον σωστο ψαρο-πλυθησμό, πιστεύω οτι το hobby θα γίνη ακόμα πιό ενδιαφέρον.